6 indicii că actualul partener este dragostea vieţii tale. Sau nu!



4. Vă faceţi planuri de viitor

Niciunul dintre voi nu îşi poate imagina viitorul în absenţa celuilalt. Aveţi amândoi aceeaşi idee, măcar în linii mari, despre cum aţi vrea să arate viaţa voastră împreună şi discutaţi mereu despre ce veţi face peste 1, 5, 10 ani. Iar toate acestea vă vin firesc şi sunt reciproce: cu alte cuvinte, nu ai nicio clipă senzaţia că pentru el discuţiile sau planurile pentru un viitor comun sunt o corvoadă, ci ceva absolut natural şi firesc.

5.

Puteţi să discutaţi în contradictoriu fără jigniri

Un alt semn că el este marea ta iubire: poţi să discuţi cu el fără să îţi fie vreo secundă teamă că, dacă îl contrazici, asupra ta se va declanşa un potop de cuvinte injurioase. Comunicarea dintre voi doi este foarte bună şi, chiar dacă nu sunteţi mereu 100% de acord unul cu celălalt, puteţi negocia şi, la o adică, accepta că nu aveţi dreptate fără a recurge la jigniri.

6. Vă distraţi excelent împreună

Timpul petrecut în doi nu este niciodată plictisitor, nici măcar atunci când nu faceţi altceva decât să staţi în linişte, unul cu altul.
Râdeţi copios împreună, faceţi glume unul pe seama celuilalt şi chiar şi pe seama propriilor neajunsuri. Şi totul este firesc, deloc forţat - impresia că trebuie să "munciţi" pentru ca lucrurile să fie roz între voi nu intră în discuţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod