6 beneficii pe care carantina le-a adus în relația ta cu partenerul

Deși această perioadă prelungită petrecută împreună a pus la încercare multe cupluri, carantina a avut și efecte pozitive asupra relațiilor.
Acestea sunt cateva dintre avantajele pe care carantina le-a adus in cuplu! Cativa terapeuti le-au identificat pentru publicatia Wellandgood.

Impartirea sarcinilor de cuplu imbunatateste relatia


“Atunci cand lucrati impreuna pentru un scop comun, sentimentul de cuplu devine mai puternic, iar pastrarea curateniei casei iti da un sentiment puternic de implinire si organizare”, a declarat terapeuta de cuplu Jaime Bronstein. “Intr-o relatie este important sa lucram impreuna, ca sa consolidam sentimentul de echipa.”

Mai putine distractii inseamna mai mult timp de calitate


Lipsiti de posibilitatea de a face planuri nesfarsite pentru intregul an, multe cupluri au descoperit ca nu mai sunt distrase de lumea de afara, ceea ce le-a dat posibilitatea sa se bucure unul de celalalt.
Mai mult, partenerii au teluri si interese comune, se pot apropia mai mult, petrecand mai mult timp impreuna.

Si mai mult sex


Neavand drumuri de facut, planuri dupa ce ai iesit de la birou, pentru ca lucrezi de acasa,inseamna ca poti sa ai mai mult timp pentru sex. “Petrecand mai mult timp impreuna, partenerii devin mai intimi. Un sentiment de intimitate mai puternic poate sa insemne mai multe contacte sexuale”, sustine terapeuta de cuplu Ellen J.W. Gigliotti. “Cuplurile care inainte faceau sex rar si-au redescoperit aceasta conexiune, iar cele care faceau inainte, acum fac mai des.” Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod