3 gânduri pe care trebuie să le ai, dacă vrei să fii fericită

Există anumite momente în viață care ne pot transforma într-un mod pozitiv. Acestea sunt momentele în care conștiința este supusă unei schimbări, făcându-ne să experimentăm realitatea dintr-o perspectivă cu totul diferită.
Acestea sunt momentele care ne ajută să devenim cea mai bună variantă a noastră. Probabil că ai observat și tu aceste momente, dar nu ai avut o explicație pentru ele. Iată ce gânduri ar trebui să ai, dacă vrei să fii fericită!

Ce ar trebui să știi dacă vrei să fii fericită


1. Durerea este un semnal de alarmă


Pentru cei mai mulți oameni, durerea este cel mai îngrozitor dușman, așa că, atunci când o întâlnesc în viața lor, ei încearcă tot posibilul să lupte împotriva ei sau să fugă de ea, ca și cum ar fi un monstru. Realitatea este că durerea apare în viața noastră pentru binele nostru, iar dacă îi acordăm mai multă atenție, vom înțelege și de ce își face apariția.
Durerea apare pentru a ne aminti că ceva este în neregulă în viața noastră și că trebuie să luăm măsuri pentru a corecta ceva. Durerea ne îndeamnă să ne schimbăm modul de a trăi pentru a o îndepărta din viața noastră. Din nefericire, majoritatea oamenilor încearcă să liniștească durerea prin metode rapide. Sunt luate medicamente, droguri și băuturi alcoolice. Dacă vrem cu adevărat să depășim durerea, trebui să înțelegem de ce este acolo. Apoi, trebuie să îi tratăm cauzele, nu simptomele.

2. Iubirea adevărată nu poate fi rănită


Atunci când oamenii iubesc, pun diferite condiții iubirii lor. Iar când aceste condiții nu sunt îndeplinite, se simt dezamăgiți și răniți.
Apoi, percep dragostea ca pe ceva dureros și de evitat. Adevărata dragoste nu pune condiții. Adevărata dragoste dă oricui, fără a cere ceva în schimb. Deci, chiar dacă dragostea nu este reciprocă, nu contează pentru o persoană care iubește cu adevărat, deoarece continuă să iubească. 

3. Nicio persoană nu este rea


Atunci când o persoană face o răutate altcuiva, ne grăbim să spunem că acea persoană este rea, bazându-ne pe comportamentul său. Dar dacă acea persoană trăiește într-un mediu bazat pe rușine și opresiune și reacționează într-un mod violent ca urmare a acestui trai? Nicio persoană nu este rea.
Oamenii se pot purta în moduri aberante din cauza unor motive. Atunci când judecăm oamenii, proiectăm o imagine a acestora care nu are nimic de-a face cu cine sunt. Pentru a înțelege mai bine oamenii din jurul nostru, trebuie să renunțăm la prejudecăți și să examinăm circumstanțele vieții care îi fac pe aceștia să se comporte într-un anumit fel.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod