10 sfaturi ca să devii expertă "în agăţat"

Dacă îl vrei, îl poţi avea! Se spune că unele femei se nasc cu flirtul în sânge, altele îl văd ca pe un lucru greu de obţinut şi renunţă sau se...
Se spune că unele femei se nasc cu flirtul în sânge, altele îl văd ca pe un lucru greu de obţinut şi renunţă sau se străduie cu stângăcie. Unele însă înţeleg că e o artă pentru care trebuie talent, dar talentul este dat de informaţie şi practică. A flirta nu înseamnă a cere, ci a arăta că s-ar putea să fii dispusă să primeşti în caz că ţi se oferă ceva. În acest fel inciţi partenerul...

Fixează-ţi un scop

 
Ce îţi doreşti de fapt? Dacă tot ce îţi doreşti e să scoţi pe teren abilităţile tale, atunci poţi fi mai directă. Însă ţine cont de consecinţele comportamentului tău. De exemplu, dacă vrei doar să te joci, moral va fi să te opreşti atunci când jocul tău l-ar face pe celălalt să sufere. Aceasta e o situaţie întâlnită atunci când femeia vrea să îşi confirme feminitatea, securizându-se prin faptul că încă poate atrage atenţia unui bărbat, dar nu are intenţia de a merge mai departe. Dacă nu ţi-ai fixat un scop, atunci nu uita că el poate să aibă unul. 

Monitorizarea sentimentelor


Flirtul e joc, nu implică sentimente, ci doar eventuale emoţii, dar nu întotdeauna. Cel puţin nu la începutul flirtului. Aşa că nu interpreta greşit comportamentele pozitive, asociindu-le în mod forţat sentimente. Şi nu trăi eşecurile în flirt la intensitatea unor eşecuri în dragoste. Pur şi simplu, uneori iese, alteori nu. În nici un caz nu trage concluzii de tip catastrofic, de exemplu că nu eşti suficient de feminină. 
 

Alege!

 
Acolo unde îţi pui energia spune multe despre cum te vezi pe tine însăţi. Dacă alegi oameni care nu te merită, vei avea oameni care nu te merită. Cei cu care alegi să flirtezi spun ceva despre tine şi despre nevoile tale. 

Contactul vizual

 
Nimic nu poate fi mai sensual decât o privire la momentul potrivit, într-un fel în care acel om să se simtă provocat într-un mod irezistibil, astfel încât următoarea lui reacţie să fie mult mai aproape de fiinţa sa hormonală decât de cea cerebrală. 
 

Confirmă-i senzualitatea ta 

 
Gesturi neutre, dar corelate senzualităţii şi sexualităţii. Nu te ajută să stai ţanţoşă şi să îl priveşti cu foc. Cele mai senzuale sunt mişcările "fără oase", în care să îţi scoţi în evidenţă părţile senzuale. Se pare că femeile care devin interesate încep să îşi treacă mâna prin păr, iar bărbaţii sunt foarte receptivi la acest gest şi îl interpretează ca atare. Mişcările bruşte transmit agresivitate şi sunt de evitat. 

Fă-l să se simtă important

 
... dar fă-te şi pe tine greu de cucerit. Dă-i exclusivitate, dar niciodată să nu fie sigur de ea. Astfel, va avea automat tendinţa de a lupta pentru ea fără măcar a înţelege de ce. 
 

O atinere accidentală

 
Este cea mai senzuală şi de efect.
 

Ascultarea activă

 
Învaţă să-l asculţi şi chiar participă la conversaţie, dacă pare interesat de vreun sfat.

Tonul vocii


Fără să îşi dea seama, un bărbat poate fi atras de o femeie datorită vocii ei, modului în care vorbeşte. Nu este o noutate acest lucru... potrivit unui studiu recent, bărbaţii preferă voci feminine.

Foloseşte umorul cu cumpătare

 
Se pare că fetele ironice şi care au mereu replică la ceea ce spune bărbatul câştigă respectul şi prietenia, dar mult mai greu dragostea acelui bărbat. Cu alte cuvinte, ai grijă dacă ai tendinţa de a te lupta cu el pentru supremaţie în vorbe de duh şi informaţii năucitoare privind tot felul de lucruri. În astfel de situaţii, aminteşte-ţi care e scopul tău: să arăţi cât de deşteaptă eşti sau să flirtezi?


De fapt, toate regulile se pot restrânge în una singură: Pentru a putea flirta e nevoie de încredere în tine şi în feminitatea ta. Dacă te poţi armoniza cu tine în interior, nu mai ai nevoie de nici o altă regulă. Simpla ta prezenţă va emana semnale pe care nici măcar nu le vei putea controla. Însă vei putea alege!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • experta pe 16 Iul 2011, 02:35
    alte 10 sfaturi pentru orice fata

    uite si o varianta video, geniala, care pe mine m-a facut sa rad cu lacrimi in ultima jumatate de ora - http://www.youtube.com/watch?v=tbfXCaD1y38

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod