10 semne care îți arată că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva

Dacă partenerul tău este atras de o altă persoană, atunci acest lucru se va vedea în comportamentul său. Descoperă micile semnale de alarmă care îți pot arăta când relația ta este în pericol.

Nu răspunde la telefon când ești prin preajmă

Se întâmplă ca telefonul să sune sau să intre mesaje noi, iar iubitul tău să-l ignore? Spune că nu are chef să vorbească sau că este un apel sau mesaj lipsit de importanță și nu vrea să răspundă? Atunci când astfel de scenarii se întâmplă frecvent în ultima vreme, poate fi un semnal de alarmă.

Șterge apeluri și mesaje din telefon

Cineva care nu are nimic de ascuns nu se va stresa atunci când îi ridici telefonul ca să verifici calendarul sau să vezi cât este ceasul. Își lasă telefonul prin preajmă și nu ține neapărat să-l protejeze cu parole complicate. Dar dacă vezi că partenerul tău șterge apelurile și istoria convorbirilor prin mesaje, este posibil să aibă ceva de ascuns.

Semne că e îndrăgostit de altcineva: Este tensionat

Corpul este cel mai bun indicator care arată când cineva este stresat sau are ceva de ascuns. Iubitul tău pare tensionat atunci când vorbești despre cineva anume sau faci un plan de moment? Se comportă ca un copil prins că a furat dulciuri din dulap atunci când pomenești cuvintele "aventură" sau "înșelat" într-o discuție despre altcineva? Aceste gesturi indică faptul că încearcă să ascundă anumite emoții care l-ar da de gol în fața ta.

Evită contactul vizual

Dacă evită contactul vizual atunci când aveți o conversație obișnuită sau atunci când întrebi de ce a ajuns târziu acasă, este un alt semn care îți arată că are ceva de ascuns. Studiile au arătat că cei care mint au obiceiul de a întrerupe contactul vizual.
Chiar dacă nu minte și pur și simplu se simte vinovat pentru sentimentele pe care le are pentru altcineva, va avea același reflex de a-ți evita privirea.

Pare mai puțin îndrăgostit de tine

Atunci când este atras de altcineva, partenerul tău nu mai are ochi pentru tine. Fie te tratează cu oarecare răceală, nu mai este dispus să petreacă timp în preajma ta, nu face gesturi de afacțiune sau chiar pare nervos și deranjat atunci când vrei să discuți cu el sau să faceți ceva împreună.

Semne că e îndrăgostit de altcineva: Devine defensiv

Iubitul tău poate deveni mult prea defensiv atunci când îi pui întrebări banale. De exemplu, dacă întrebi "De ce nu ai răspuns la telefon? Am fost îngrijorată", s-ar putea să declanșezi o adevărată pledoarie despre cât ești de cicălitoare și cât de mult îl bați la cap. Dar acest comportament este de fapt un tip de manipulare.
Nu poți fi supărată pe el, când de fapt el este supărat pe tine, nu?

Intuiția ta îți trimite semnale de alarmă

Nu poți nega acel sentiment care apare când ceva nu este în regulă în relația ta. Simți că este ceva la mijloc, chiar dacă nu cunoști toate detaliile. Intuiția noastră este mai înțeleaptă decât credem și reușește să pună cap la cap chiar și cele mai mici semne. Trebuie doar să o asculți atunci când îți transmite semnale de alarmă.

Caută scuze ca să plece de acasă

Fie are întâlniri de afaceri, fie l-a rugat un prieten să-l ajute, fie are bunica nevoie de ceva. Găsește mereu câte o scuză bizară ca să fie mereu plecat de acasă. Poate că nu petrecere tot timpul cu persoana de care s-a îndrăgostit, ci uneori e posibil să plece numai ca să petreacă timpul singur și să-și pună gândurile în ordine.

Semne că e îndrăgostit de altcineva: Se îngrijește mai mult

Dacă trece brusc de la "nu-mi pasă cu ce mă îmbrac, atâta timp cât sunt haine curate", la o adevărată obsesie pentru ținute cât mai atent alese și haine elegante, ar trebui să-ți pui un semn de întrebare. De asemenea, dacă avea obiceiul să fie gata dimineața în câteva minute, iar acum îi ia o veșnicie să se pregătească și să-și facă freza, ar trebui să te întrebi pe cine vrea să impresioneze.

Menționează des o persoană anume în discuții banale

Persoanele îndrăgostite au obiceiul de a menționa în conversațiile obișnuite numele celui/celei pentru care au o pasiune. Este un gest prin care vor să "normalizeze" prezența acelei persoane în viața lor.
Dar ar putea fi și un test prin care să verifice reacția ta atunci când auzi acel nume. În acest fel își poate da seama dacă suspectezi ceva sau nu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod