10 secrete ale barbatilor

De cele mai multe ori femeile simt nevoia sa tina pentru ele anumite lucruri secrete. Regula insa se aplica si la barbati. Ca si noi, domnii au cateva lucruri pe care isi doresc sa nu le descoperim.
De cele mai multe ori femeile simt nevoia sa tina pentru ele anumite lucruri secrete. Regula insa se aplica si la barbati. Ca si noi, domnii au cateva lucruri pe care isi doresc sa nu le descoperim. Niciun barbat nu isi doreste ca iubita lui sa afle cate colege de birou are sau ca a plans o saptamana cand a fost parasit de fosta prietena. A avea secrete fata de persoana de langa tine poate afecta grav relatia dintre voi doi.

Publicatia online askmen.com, prezinta 10 secrete pe care barbatii nu vor sub nicio forma sa le aflam.

1. Numarul femeilor din viata lor

Este unul dintre principalele secrete ale barbatilor. Chiar daca vor vorbi despre femeile din viata lor, niciodata nu vor spune cu adevarat care a fost numarul acestora. Acest lucru include atat partea sentimentala si cea sexuala.

2. Codul PIN de la card

Cu cat o relatie evolueaza, cu atat ea presupune mai multe lucruri. Inevitabil discutiile ajung si la bani. Majoritatea barbatilor evita sa isi dezvaluie codul de la card si probabil prima pe care au primit-o ca bonus la sfarsit de an.

3. Locul unde isi tin revistele si cd-urile preferate

Barbatilor le plac revistele si filmele care le sunt destinate in totalitate. Cu cat femeile sunt mai sumar imbracate si mai numeroase, cu atat mai bine. Majoritatea barbatilor nu vor sa recunoasca faptul ca detin o colectie impresionanta de reviste si cd-uri si mai ales locul unde aceasta se afla.

4. Slabiciunile

Trebuie sa recunoastem ca mai exista si barbati sensibili. Multi dintre ei plang la filme, le este frica de injectii, au rau de inaltime sau le este frica de intuneric. Le este greu sau chiar imposibil sa recunoasca acest lucru si prefera sa il tina secret.

5. Experientele din serile cu baietii

Printre marile pasiuni ale barbatilor se numara cluburile de striptease. Multi dintre ei au o seara a lor, asa zisa "seara a baietilor" in care ies si se simt bine. Ce se intampla dincolo de usile inchise ala clubului nu trebuie sa ajunga niciodata la urechile iubitelor.

6. Fanteziile sexuale cu alte femei

In cazul unei relatii de lunga durata lucrurile stau putin diferit fata de una de cateva luni. Lucrurile sunt deja bine stabilite si ajungi sa cunosti cat de cat persoana langa care stai. Desi nu recunosc barbatii au fantezii zilnice cu alte femei, desi sunt implicati intr-o relatie serioasa. Nu vor recunoaste niciodata acest lucru, pentru ca stiu care sunt consecintele.

7. Cum se distreaza cand sunt singuri acasa

Meciurile de fotbal sunt pentru barbati o ocazie excelenta de a se intalni la o bere. Dar ce se intampla daca sunt si microbiste printre ei? Ce urmeaza dupa, este secret.

8. Memorabila fosta iubita

Si barbatii ca si noi, pastreaza poze cu fosta iubita la care se mai uita din cand in cand. Amintirile cu ea nu iti vor fi niciodata dezvaluite, pentru ca spun ei, nu conteaza.

9. Agenda telefonului si sms-urile

Este stiut si verificat faptul ca barbatilor nu le place sa li se umble in telefon. Nu conteaza ca au ceva sau nu pentru care sa se simta vinovati, ci pur si simplu au impresia ca li se violeaza propria intimitate. Agenda telefonica este deci, strict secreta!

10. De cate ori a inselat

Povestea cu inselatul este pentru barbati un lucru pe care il recunosc foarte greu. Foarte putini au curajul sa fie sinceri si sa spuna ca si-au inselat iubita, o data sau de mai multe ori si mai ales de ce. Spun asta, dar numai intre ei!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod