10 metode prin care barbatii evita sa spuna "Te iubesc"

Probabil ca este, in egala masura, una dintre cele mai mari enigme ale comportamentului masculin si una dintre marile diferente dintre femei si barbati.

Probabil ca este, in egala masura, una dintre cele mai mari enigme ale comportamentului masculin si una dintre marile diferente dintre femei si barbati. Daca femeile sunt expansive si deschise, marturisindu-si sentimentele de cele mai multe ori fara retineri si fara a se impiedica in cuvinte, in situatii similare, barbatii dau impresia ca si-au inghitit limba.

Motivele sunt diverse, insa nu inseamna ca, daca te regasesti in aceasta situatie, partenerul tau nu simte acelasi lucru pentru tine. Poate ca asteapta, pur si simplu, momentul optim pentru asemenea declaratie.

Intre timp, iata care sunt cele mai frecvente modalitati pe care le foloseste cand doreste sa se eschiveze... desi - cine stie? - poate cuvintele "magice" i-au venit, nu o data, pe buze.

Raspunde cu o replica prin care nu isi ia nici un angajament

Acest lucru se poate intampla mai ales atunci cand te grabesti sa-i faci "marea declaratie" si nu a trecut mult timp de la debutul relatiei (chiar asa, de ce te grabesti?). In masura in care el nu simte ca, in ceea ce-l priveste, ar fi sosit momentul sa-ti spuna acelasi lucru, incearca sa se eschiveze printr-o afirmatie care implica mai putin angajament: "Tin foarte mult la tine" sau "Insemni foarte mult pentru mine".

Nu te descuraja si nu te bosumfla; ai confirmarea faptului ca nu-i esti indiferenta si, probabil, in curand vei auzi de la el ceea ce iti doresti.

"Detensionarea atmosferei"

Chiar daca le sunt (sa zicem) inferiori femeilor la acest capitol, barbatii au si ei intuitie. Nu de putine ori se intampla sa anticipeze momentul in care li se va spune "Te iubesc". Poate simt ca sunt priviti altfel, poate ca femeia arboreaza (inconstient) o mina placut misterioasa, cu aerul ca urmeaza sa dezvaluie ceva important...

In situatia in care, simtind ca deocamdata nu este pregatit pentru a-ti raspunde la fel sau nu doreste ca tu sa pronunti sintagma respectiva, se va stradui sa-ti distraga atentia si sa creeze o atmosfera relaxata - de obicei, spunand o gluma sau facandu-ti un compliment.

Probabil ca-ti vei da seama de stratagema lui, dar este mai bine sa pretinzi ca nu ai observat nimic.

Iti face o marturisire

Poate ca ii este inca teama sa-ti spuna ca te iubeste, dar, cu siguranta, este un tip serios, profund si tine foarte mult la tine. Este posibil ca in primul moment sa nu vezi lucrurile la fel, pentru ca simti ca asteptarile ti-au fost inselate.

Dar daca, in replica la "Te iubesc", el incepe sa-ti vorbeasca despre o serie de probleme intampinate in relatiile anterioare si retinerile sale, ar fi bine sa-l asculti cu atentie si sa incerci sa-l intelegi.

 

Comentarii (41)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rebecka pe 24 Iun 2011, 15:24
    Umila mea parere!

    Si cu ce te-ajuta???? iti spune azi, iti spune maine , ti-o spune ani de zile.... si iminenta despartire bate la usa... Privesti in urma si culegi ce ai semanat....23456789 ... de "te iubesc", vise ramase neimplinite, resentimente, slabiciune, neincredere. E extraordinnar sa iubesti si sa te simti iubita, e perfect atunci cand ti se si marturiseste... Insa probabil aici e problema, nimeni si nimic nu e perfect . Nu am crezut niciodata in cuvinte inaintea faptelor, dar aceste 2 cuvinte m-au dat peste cap odata, Acum ma feresc de ele, nu vreau nici sa le mai aud, nici sa le mai spun, pana voi cosidera eu ca sunt destul de coapta sa mi le asum si sa le "gestionez" cum trebuie.

    2
    1

  • roxana pe 4 Feb 2009, 00:49
    La fel k Corina

    si ink cva e cu baietii la bere imi zice mie k ma iubeste la telefon sau sa rade de na..barbatul din el:)

    2
    0

  • alexa pe 25 Iun 2008, 14:37
    mai tea

    ..u crezi k dupa 5 luni el te iubeste cu adevarat???sincer asa crezusem si eu la inceput eram cu un tip de la mine din liceu si ne intelegeam poate mia mult ca perfect si zi de zi imi zicea te iubesc,el sincer a fost baiatul visurilor mele cel care a reusit sa ma scoata dintr-un labirint,dar s-a dovedit a fi un hot de inimi,ia placut sa fure inima unei persoane nevinovate(adik eu),asa cum facuse si alta cu el,ia placut sa ma faca sa-l iubesc sa simt k nu pot traii fara el,apoi a plecat din viata mea alegand-o pe cea cu care era de 1 an,si eu nu stiam ca el mai avea o relatie la tara,si cu mine in bucuresti...asa ca nu te baza tu asa de mult intr-o iubire din asta pt ca barbatii te fac cum vor ei de o sa ajungi sa vb singura pe strada..IUBIREA TRECE PRIN STOMAC...

    1
    1

  • Corina pe 14 Apr 2008, 17:30
    ah..vorbe...

    Pt inceput as vrea sa zic ca nu toti barbatii sunt la fel!Sunt si altii mai putin "porci"!Sunt cu prietenul meu de 3 ani si de abia acum aflu ca in primul an cand ii spuneam ca-l iubesc,el imi zicea la fel...dar greseala...acum imi spune ca se simtea aiurea sa nu-mi zica ca ma iubeste cand eu ii spuneam,asa ca imi zicea si el(chiar daca nu simtea)...asa ca fetelor nu mai asteptati atat "cuvantul magic" si treziti-va din visare!Nu-i "obligati" pe baieti sa va spuna ca va iubeste..va poate minti ca sa va simtiti bine pe moment...Pe parcurs daca relatia va merge va ve-ti da seama ce sentimente are si va va veni singur la picioruse sa va spuna ca va iubeste cum n-a mai iubit pe nimeni.....Parerea mea e ca nu exista iubire la inceputul relatiei(3-4luni)...iubirea se formeaza in timp...iar la batranete ar fi dragutz sa ti spuna ca-ti iubeste fiecare rid pt ca se gandeste ca a fost cu tine tot timpul...dar din nou..vis...

    2
    0

  • nebunatik pe 10 Apr 2008, 19:33
    AYYYYYYY TE IUBESC

    la mine este exact invers::::: sunt intr-o relatie de ceva timp(7luni)in tot acest timp prietenul meu a reusit sa scoata un TE IUBESC de la mine de foarte putine ori,dar ii demonstrez ca il iubesc. In schimb el imi spune tot timpul TE IUBESC,si imi si demonstreaza ca ma iubeste.... ASA ka sfaturile tale nu imi prea sunt de folos ...................................................................................................................scuzeeeeeeeeee..........

    0
    0

  • vika pe 9 Apr 2008, 16:27
    p/u Eugen

    bravo, Eugen!!! îmi place cum ai spus-o referitor la capacitatea femeii de a alege "grîul de neghină"... a fost şi cazul meu, cu cîţiva ani în urmă, fiind studentă an.1, la 1 facultate, mă "amorezasem" de un tip, care pretindea că suntem împreună, dar mă contacta "odată-n paşti". după ceva vreme a ajuns băiatul să cerşească afecţiunea mea, am fost extrem de dură şi categorică, dar încă îl plăceam şi mai aveam emoţiile cele dintîi........... După ce am pus capăt relaţiei noastre "cu apucături sportive", am cunoscut un alt băiat, super, care m-a cucerit cu atenţia, devotamentul şi dragostea care o manifesta p-u mine... Suntem şi astăzi împreună, deşi, de la distanţă, păstrăm în suflete dragostea unul faţă de altul, dar uneori mă încearcă nostalgia anilor de cîndva, amintirea relaţiei mele timpurii şi stranii...................... el, deja are 2 copii...............

    0
    0

  • fitzosul pe 4 Apr 2008, 14:37
    sa ne futem

    da e pe dracu cum zice aia despre noi barbati noi vrem sa facem sex da voi nu vreti sa ne futem sa facem dragoste my id silviu_boss10

    0
    1

  • eugen pe 31 Mar 2008, 17:55
    eeee ce sa spunem...

    oricum sa fim sinceri tot de barbati aveti nevoie, voi gresiti pentru k cine merita si va iubeste cu adevarat pe acela il gasiti fara farmec si cine nu, le faceti toate mofturile asa k sa fiti mai atente nu toti barbatii sunt la fel ok?

    1
    0

  • raluca-elena pe 30 Mar 2008, 10:22
    sintagma "te iubesc"

    Cred ca este mult mai important sa simti ca esti iubite. Evident, noua femeilor, ne place sa mai auzim din cand in cand si aceste 2 cuvinte magice. In cazul meu, iubitul mi-a zis ca ma iubeste dupa 2 luni de relatie. Am simtit ca a facut mari eforturi pentru a le pronunta. Niciodata nu am insistat pe aceasta tema. Simt ca ma iubeste si asta e cel mai important.

    0
    0

  • Tea pe 24 Mar 2008, 00:13
    ce inseamna "Te iubesc"-ptr el..si ptr mine

    Sunt cu iuby al meu d 5 luni...am trecut prin multe lucruri rele pana sa-l cunosc..cu toate k nu sunt o mica...ca si varsta...m-a ajutat mult si m-a facut sa depasesc toate momentele care m-au marcat pana sa-l cunosc..locuim impreuna...eu i-am zis k il iubesc inca de la inceputul relatziei...iar el a ezitat sa imi spuna..dar in acelashi timp m-a sfatuit sa imi dau seama singura din modul lui de a se purta vis-a-vis de persoana mea dak e valabil si in cazul lui acest lucru...dar de spus nu imi spunea...acum ceva timp mi-a zis k ma iubeste iar knd am realizat ce a spus...el s-a facut k nu shtie nimic...iar altadata mi-a recunoscut faptul k nu doar mi s-a parut...acum el e departe...si mi-a zis k ma iubeste...imi e greu fara el...dar nu am ce sa fac...shtiu k va veni..si k ma poarta in inima lui...si el a trecut printr-o deceptie..si a cunoscut multe fete..dar felul meu de a fi...l-a facut sa se indragosteasca de mine...si shtiu k ma iubeste...uneori imi zicea sa nu ii mai zik d 100000 de ori pe zi k il iubesc..si cred k are dreptate...oricum barbatii cred k au anumite rezerve...dar in fond..sunt fericita ptr k ne iubim si ne intelegem ok!!! si va doresc si voua sa fiti fericite asa cum sunt eu cu el! T+M=LOVE :*:*:*..hehe...baby te astept aksa...p.s:EU SUNT DE PARERE K BARBATILOR NU LE PLACE SA VB ASA DE MULT...ZIK O DATA SI BINE...:d...si eu accept sa imi spuna k ma iubeste knd simte cu adevarat acest lucru :*:*:* v-am pupat!

    0
    0

  • ALINA pe 22 Mar 2008, 10:46
    adevarat !!!

    Foarte bine spus, nasha ! O femeie care vrea sa vada ce are alaturi, deschide ochii mari si vede (metaforic vorbind). Trebuie sa fiti sincere cu voi insiva, sa stiti exact ce cautati, sa nu faceti compromisuri mari care sa va fure respectul de sine. Si inca ceva : nu incetati niciodata sa cautati. Eu asa am facut si pana la urma am gasit exact unde ma asteptam mai putin..... langa mine !!

    0
    0

  • nasha pe 22 Mar 2008, 08:52
    "Te iubesc" e tot... o vorba

    Sa-mi spuna TE IUBESC azi si maine sa nu ma cunoasca? Sa-mi spuna TE IUBESC si mie si alteia? Sa-mi spuna TE IUBESC si ... ce? Iubirea se dovedeste - gesturi mici, gesturi mari, devotament, sentimentul ca te poti baza pe el, ca e acolo, ca e "in echipa cu mine"... Si poate sa nu-mi spuna ca ma iubeste, pentru ca voi sti daca e asa.

    0
    0

  • luminita dudescu pe 21 Mar 2008, 18:24
    10 metode prin care barbatii evita sa spuna te iubesc

    prietenul meu de care m-am despartit nu de mult {dupa 10 ani }nu mi-a zis nicoiodata te iubesc ,dar daca il intrebam acest lucru imi confirma prin diferite metode de afectiune dar ce folos ...totul s-a dus de rapa din cauza mea....

    0
    0

  • micutza pe 21 Mar 2008, 12:04
    piatra rara

    cuvintele "te iubesc" sunt precum pietrele pretioase, care nu ar mai fi atat de "rare" daca le-ai gasi la tot coltul! Fetelor nu pot spune decat ca va compatimesc ca nu ati gasit barbatul care sa va iubeasca, sau poate...nici nu l-ati cautat !!! Ma simt o norocoasa dupa ce am citit mesajele voastre, oricum ma simteam si inainte, dar acum... imi vine sa ma duc acasa si sa-l cer in casatorie!!!

    0
    0

  • moon pe 20 Mar 2008, 22:29
    anti-beatrice

    Jale! Invata fata ca scrierea in limba romana are si litera "c" nu numai "k" ( care oricum e litera nu grup de cuvinte )! Nu esti deloc interesanta, ca de inteligenta nici nu se pune cazul! Si cum spui tu: "acuma fiekre cu gandirea lui...;)" afla ca noi restul suntem normali, in gandire si exprimare! De ar vedea ce ai scris Carcotasii...

    0
    0

  • mirela pe 20 Mar 2008, 20:30
    Iubire?!

    Doamne , cat o > pe Alina!!! Sotul ei este exceptia pe care o cautam toate.Este chiar real?? Eu m-am casatorit cu un coleg de fac pe care il de cinci ani. Credeam ca il cunosc, ca mi s-a aratat fara intentia de a ma , ca nu se putea preface tot acest timp.Eroare ! Imi reprosa ca nu ii arat ca il iubesc., ca nu ii spun ca il iubesc . dar el evita sa spuna acelasi lucru. Imediat ce ne-am casatorit a inceput sa ma .Spunea la toate cunostintele ca nu o sa recunoasca ca ma iubeste ca sa evite sa ajunga ca tatal lui,care era un pres in fata mamei. Tot timpul gasea ceva de reprosat. Cand am zis ca nu asta asteptam de la o casatorie si daca nu ne potrivim mai bine renuntam, o intorcea la 180 grade. Pe moment! Chiar am banuit ca ma insela , la cateva luni de la casatorie ,dar ...hotul neprins.....A aparut primul copil.... ,al doilea, din ce in ce a devenit mai cicalitor , mai carcotas, mai mincinos, se sustragea la orice implicare in atributiile de sot si tata, pana in momentul cand am dovedit ca avea o relatie(gasit corespondenta intima incontestabila) A negat , a amenintat, mi-a facut mizerii la servici (iti arat eu ca vei fi data afara0 Ca sa aflu ca amanta i-o gasise soacra mea( !), care flutura texte depre iubirea ei pentru copii nostri, Lucruri similare aud mereu de la marea majoritate a femeilor . Cred ca e vorba de o incapacitate de a-si asuma responsabilitati, toane de copii care pling si tropae dupa o jucarie in magazin si dupa ce o capata , in 2 ore e rupta, si iar tipa dupa alta. Puah!....Imi pare rau de atata irosire: atata afectiune si grija degeaba ...Ce vad copii?!Ce cale sa urmeze?! Pe de alta parte NU POT SA SPUN :am intalnit un barbat care sa ma faca sa regret ca nu l-am intalnit la timp!....Stiu ca exista cate unii dar sunt asa de rari!!!!!

    0
    0

  • eu pe 20 Mar 2008, 17:42
    Traiasca Maria.....

    Draga Maria...tot respectul....iata ca mai sunt si femei cu capul pe umeri....sunt de acord cu tine.... Mai dati-i incolo de barbati ca nu ne merita nici pe sfert....niste incompetenti si incapabili sentimental....

    0
    0

  • ALINA pe 20 Mar 2008, 16:11
    Iubirea adevarata

    Sotul meu nu cred ca mi-a spus ca ma iubeste, in 2 ani de cand suntem impreuna, de mai mult de 5 ori. Dar pot spune, fara lipsa de modestie, ca sunt mai fericita decat am visat vreodata ca pot fi. Pentru ca are, de fiecare data, alta modalitate de a-mi demonstra ca ma iubeste. Imi spune ca sunt frumoasa, ca radiez de fericire, ca arat bine in rochia aceea rosie, ca miros a primavara, imi aduce flori cand ma astept mai putin, spala vasele, imi spune sa nu ma machez ca am un ten perfect, ma ia la pescuit, etc. Eu asta cred ca e iubirea adevarata si asta va doresc si voua din toata inima.

    0
    0

  • Laura pe 20 Mar 2008, 16:02
    te iubesc

    eu am zis prima te iubesc in relatia mea da nu mi-a parut rau pentru ca am langa mine un barbat minunat cu care sper sa imi petrec toata viata.el e mai timid sau cel putin era si deaia nu mi-a spus primul ca ma iubeste. acum imi spune in fiecare zi si sunt foarte fericita cand ma strange in brate, ma saruta si imi spune ca ma iubeste mult.va doresc sa simtiti fiorii iubirii in fiecare clipa si saaveti langa voi barbati care va iubesc, nu doar o spun

    0
    0

  • pisicutza roz pe 20 Mar 2008, 14:04
    un frumos "te iubesc"

    Eu mi-am intrebat prietenul intr-un sms: "Ma iubesti?" Dupa 15 min mi-a raspuns:"Da, te iubesc cum nici nu ai idee!" Apoi mi-a marturisit ca, daca nu-l intrebam eu, nu avea de gand sa-mi declare prea rapid, pentru ca nu era sigur daca si eu tin asa mult la el. Iata un truc prin care ii dati lui onoarea de a face primul declaratia...;))

    0
    0

  • vlad pe 20 Mar 2008, 13:26
    barbatii

    fpsa`kjf9owjgiovbjteof4v`pklñxclmoibvwejmpfoskmdfv3bm`hpreomgbpoemrbporemrpoejkfepowkb am dreptate?

    0
    0

  • nicoleta pe 20 Mar 2008, 13:08
    pe cand?

    100 metode prin care femeile evita sa spuna "Te iubesc"sau 1000 motive prin care femeile evita sa spuna "Te iubesc"

    0
    0

  • sonia01 pe 20 Mar 2008, 08:26
    buna,

    iubirea cum vine asa si pleaca, io una nu prea mai cred in ea,pt mine, iubirea este ceva trecator....asta e

    0
    0

  • Ramy pe 19 Mar 2008, 23:04
    10 metode prin care barbatii evita sa spuna "Te iubesc"

    Sunt in totalitate de acord cu beatrice!!! Si acelasi lucru mi se intampla si mie... am aceeasi poveste!! Ce inseamna.. knd numai dupa 1 luna de relatzie,prietenul iti zice te iubesc si tot felu de dastea...?? Sa il cred? Chiar dk ne intelegem super bn ... deci sunt baietzi kre spun lucrul asta.. nu evita! Dar insa m-am aflat si intr-una din situatiile prenetate..knd i-am spus "te iubesc" si fara sa zica nimik m-a sarutat...insa n-am mai continuat subiectul... Imi plac articolele voastre!:)

    0
    0

  • alicia pe 19 Mar 2008, 21:41
    barbatii

    nu sunt toti la fel dar prefer unul care sa nu cinte tot timpul te iubesc...te iubesc ca un cocos in ograda pentru ca inseamna ca va mai cinta si in ograda alteia, ci prefer sa taca si sa dovedeasca in timp acest lucru. Ne machiem si ne ingrijim doamnelor pentru noi nu pentru ei , vrem sa aratam bine tot din dorinta de competitie dintre noi, femeile , si de asemenea din necesitatea fiecareia de a-si dovedi ca sunt atragatoare.

    0
    0

  • Daiquiri pe 19 Mar 2008, 21:17
    Hmm...

    Sunt total de acord cu Maria!! Cred ca nu ar trebui sa facem nici macar 10% din cat facem pt barbati, avand in vedere ca ei fac totul pt a impresiona o fata , si se dau la fund in momentul in care reusesc!La ce bun pana la urma? noi ne machiem, ne aranjam, ne ducem la saloane pt a arata bine..pt cine? pt barbati? care ne vad doar exteriorul si atat? chiar nu merita .. si lor le e frica sa spuna te iubesc. nu le e frica, ci doar probabil ca s-au pliktisit de cate ori au spus si la cate alte fete. fostul meu prieten a fost cel mai dulce baiat pana am acceptat sa fiu cu el(vreo 6 luni) dupa aia, parca nici nu mai existam pt el, dar imi spunea ca ma iubeste .. deci ce sa mai intelegem? Parerea mea este ca nu are sens sa facem ceva pt o kauza pierduta din start!

    0
    0

  • jeleu pe 19 Mar 2008, 17:58
    pt beatrice

    esti sigura ca te iubeste dupa doar o luna?????eu nu cred ca se poate numi iubire

    0
    0

  • sunshine pe 19 Mar 2008, 17:30
    Maria,tot respectu !!! :))

    Si eu pot sa spun ca am ajuns la aceeasi concluzie si tot din cauza lor...Parerea mea e ca barbatii sunt si vor fi intotdeauna niste copii. Ei cred ca au nevoie de atentie, sa lasi de la tine, sa- i intelegi, sa nu faci scandal cand se joaca ore in sir, cand ies la o bere cu baietii, cand au mai si nu stiu eu ce meci de urmarit, etc. A..si cel mai important: e de neconceput sa-i inseli. Tu esti intotdeauna ingrijita, draguta, ai grija ca relatia sa mearga bine si sa lamuresti problemele pe masura ce apar.. Asta in timp ce ei se joaca in continuare, fug de asumarea greselilor,uita sa se poarte ca la inceputurile relatiei(cand chiar asta ne atragea la ei), uita sa se mai ingrijeasca, uita sa mai fie spontani si draguti... Cu tine, bineinteles...Intre timp li se pune pata pe alta(cu care deodata isi aduc aminte cum sa se poarte) dar sunt prea lasi sa vina si sa iti spuna adevarul. Pana cand,intr-o buna zi, cand ii intrebi ce se intampla ,iti spun cu o moaca senina: "cred ca nu ma mai atragi". Treptat incep nici sa nu mai vreau sa-i inteleg pe barbati...Pe zi ce trece sunt tot mai convinsa ca toti sunt la fel

    0
    0

  • olivia pe 19 Mar 2008, 14:06
    imprtante sunt faptele

    ...nu vorbele.Noi vrem sa auzim TE IUBESC zilnic,poate ar trebui sa punem accentul pe ceea ce fac barbatii pentru noi.Eu zic ca se simte iubirea,am intilnit ticalosi care au zis te iubesc,dar cand au trebuit sa demonstreze accest lucru s-au dat la fund.Lasati-va purtate si de intuite.

    0
    0

  • Steluta pe 19 Mar 2008, 14:01
    Potrivire

    Buna tuturor , Sincer eu ma cam regasesc in articolul de mai sus, am o relatie de 2 luni jumate, ma cunosc cu prietenul meu de foarte mult timp, am mai fost impreuna si acum ne-am impacat sa zic asa, si eu i-am marturisit deja ca-l iubesc dar el inca nu, mi-a spus ca este mai greu din partea lui, in general barbatilor le este teama sa rosteasca acest cuvant cred ca le este teama sa nu-si descopere prea mult sufletul, sau ca partenera sa nu aiba acea siguranta si prin asta sa ajunga sa-l insele, pentru ca ea este convinsa ca el este acolo si orice ar fi o iubeste, sunt diferite motive si lucruri care ii impiedica sa spuna " the magic word"....pe o pparte nu-i inteleg dar incerc sa le respect alegerea, noi femeile suntem mai deschise si spunem ce simtim, eu una nu pot sa ma abtin in a sppune ceea ce simt, indiferent de relatie, prietenie, sentimentala, intotdeauna am fost deschisa si am spus ce am avut pe suflet si sincer am cam pierdut in unele cazuri....dar asta este viata si trebuie sa o acceptam asa cum este, oricum barbatii am nevoie de mai mult curaj si mai mult romantism.....au cam pierdut din el. Bafta la toate fetele si succes in toate.

    0
    0

  • Kim pe 19 Mar 2008, 13:35
    super, Maria!!

    Maria are dreptate! altfel spus, in toate revistele citim "retete" de cucerire ale barbatilor, ce artificii sa mai facem, ce lenjerie sa purtam, ce trucuri sa aplicam.....iar ei??? beau bere de li se umfla burta, dar nu se sinchisesc! poarta tricouri si pantaloni sleampezi, dar nu le pasa....netunsi, plesuvi sau rasi in cap, iar nu le pasa ce le spune oglinda! se dau macho dar bunele maniere le sunt straine....ei ce fac pentru a ne cuceri? daca iti intrebi iubitul "cu ce am fost imbracata ieri?" va fi blocat si se va uita in gol....:))

    0
    0

  • Lida pe 19 Mar 2008, 13:21
    Pai...

    La mine pot sa spun ca a fost invers: el mi-a spus ca ma iubeste, chiar daca nu f. direct, iar eu nu am zis nimic. In schimb dupa o saptamana i-am spus si eu. L-am tinut putin in sah...;) :))))

    0
    0

  • Iris pe 19 Mar 2008, 13:13
    Buna

    :))) mi-au placut mai mult comentariile decat articolul in cauza :)))) Eh , greu cu barbatii , uneori sunt ca niste coplashi neajutorati si inocenti , ca apoi sa se transforme in hiene ... probabil in acelasi fel suntem vazute si noi , femeile :))) Asta e , buni , rai , sunt ai nostri , si nu cred in "singura si independenta" , oricat de multe pb ai avea in cuplu , seara cand te bagi in pat si el te strange in brate ... uiti tot :))) Pup , o zi cat mai agreabila va doresc !!! :P

    0
    0

  • Luciana pe 19 Mar 2008, 12:14
    mda

    Barbatii...niciodata pregatiti sa spuna "te iubesc", pentru totdeauna marcati de o dezamagire in dragoste, incapabili sa treaca peste, intotdeauna victimele, asupriti pana la culme de natia femeiasca... Noi suntem niste ticaloase iar ei mereu pe fuga...

    0
    0

  • LOZAN pe 19 Mar 2008, 11:26
    BUNA

    Sunt de acord cu MARIA Bravoooo asa este numai ei sa fie rasfatati si noi ce primim in schimb.Mai bine singure decit cu ei,sunt sub orice critita.

    0
    0

  • netza pe 19 Mar 2008, 10:04
    e devarat

    in prezent am o relatie bazata pe incredere si nu exista astvel de probleme in cuplu, dar pina acum am mai inteilnit baieti care chiar nu doresc sa spuna lucrul acesta, le e teama ca miine sa nu intinlneasca pe altineva si sa nu avem noi cu le ce reporsa; exista si asa persoane si inca foarte multe

    0
    0

  • micutza pe 19 Mar 2008, 09:30
    chiar si femeile evita sa o spuna

    cred ca diferenta nu o face sexul (ca e barbat sau femeie). Cu cat sunt spuse mai des cuvintele "Te iubesc" cu atat parca-si pierd mai mult din valoare.

    0
    0

  • Ioana pe 19 Mar 2008, 08:47
    barbati spun te iubesc

    Comentariul de sus nu se potriveste deloc relatiei mele. Prietenul meu a fost primul care a spus "te iubesc" si la un timp scurt de la inceperea relatiei si pot sa spun ca el abia scoate de la mine aceste cuvinte, eu sunt cea care evita sa spuna "te iubesc!" nu ca nu as simti da prefer sa arat decat sa spun desi stiu ca sunt importante si aceste cuvinte care expirma toate sentimentele. Asa ca se mai intampla si invers cand baieti spun si femeile se lasa rugate sa spuna. A si foarte important nu ca doar spune dar si arata acest lucru.

    0
    0

  • maria pe 19 Mar 2008, 08:35
    buna

    Ia mai da-i incolo de barbati ca prea multe trebuie sa le toleram, sa le cautam in coarne si cu ce ne alegem?Cu asteptari si dezamagiri.... Cu femeile de langa ei nu stiu sa se poarte , nu sunt capabili sa le ofere macar o floare ,dar .....cand e sa faca noi cuceriri stiu sa isi foloseasca vocabularul ...si inca ce bogat! Parerea mea e ca sunt niste incapabili in multe privinte si asa ar trebui tratati .Bine fac tipele care doar se folosesc de ei si carora nu le pasa de lipsa * te iubesc*-ului Poate sunt cam acida insa tot ei m-au facut sa fiu asa

    0
    0

  • micutastea pe 18 Mar 2008, 21:36
    salut!!

    imi place articolul..nici prietenul meu nu mi-a declarat inca "te iubesc" dar simt asta si stiu ca intr-o zi o va face,e alaturi de mine si e deja mult..mai bine sa spuna te iubesc daca nu simte?..articolul e placut si chiar real..imi place!

    0
    0

  • beatrice pe 18 Mar 2008, 19:27
    buna

    nush ce sa zic de articoul asta..e interesant...nu prea...nu ma aflu in nici una din situatziile alea...ma aflu in una kre nu sa scris acolo ... dar dak vine prietenul dupa nici 2 saptamani si imi spune k ma iubeste si se intelegem de minune deshii avem doar 1 luna impreuna..ce ins..??imi poate zice cineva??articolele astea scriu doar partilele rele...in nici un caz pe alea bune...pakt k unii nu au chiar o gandire pozitiva si pot sa interpreteze si gresit sfaturie date de voi in art ala...acuma fiekre cu gandirea lui...;)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod