Cum a devenit Roxana Vancea, din cea mai cuminte vecină de la „Neatza“, o fată rea

Roxana Vancea a părăsit, la mijlocul lunii martie, emisiunea „Neatza cu Răzvan & Dani“, cei doi prezentatori ai matinalului afirmând că diva urmează să primească un job de prezentatoare a ştirilor sportive.

Tânăra din Târgu-Jiu se plafonase deja la emisiunea de la Antena 1 şi spera că va ajunge la pupitrul ştirilor tot în grupul Intact. Cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, Roxana a dispărut de pe sticlă şi a căzut în depresie.

Chiar dacă a fost cooptată în echipa emisiunii „Vedete la apă“, acolo unde este, alături de Rocsana Marcu, asistenta lui Pepe, Vancea nu a fost pe deplin mulţumită, iar depresia şi-a pus amprenta şi pe fizicul vedetei. Prezentă în urmă cu aproape două săptămâni la un eveniment monden, Roxana Vancea şi-a etalat formele care au cam luat proporţii. Apropiaţii divei susţin că aceasta a început să mănânce foarte mult, iar efectele au început să se vadă cu ochiul liber pe corpul ei.

 

„În liceu aveam o problemă cu sânii. Purtam haine largi ca să nu râdă restul de mine. Nu am ţinut niciodată o cură de slăbire, dar acum cred că este cazul. Am luat câteva kilograme pe care trebuie să le dau jos“, a afirmat şi vedeta la începutul acestei săptămâni.

Că Roxana Vancea s-a îngrăşat nu pare să-i deranjeze prea tare pe fanii vedetei, mai ales datorită faptului că diva postează pe internet fotografii incendiare cu ea. Dacă imediat după ce a părăsit emisiunea „Neatza cu Răzvan & Dani“ ea a pus pe Facebook mai multe poze în care îşi arăta funduleţul, acum a început să nu mai poarte sutien şi să lase pe toată lumea să-i vadă sânii jucăuşi.

 

Mai mult de atât, pentru a le aprinde imaginaţia bărbaţilor, diva s-a plimbat în weekend cu motorul alături de Cătălin Cazacu, campion la motociclism, ea purtând o pereche de pantaloni scurţi decupaţi care a lăsat să se vadă posteriorul sexy şi o bluză semitransparentă prin care i se vedeu sânii.



Pe lângă pozele provocatoare pe care le postează pe internet, Roxana Vancea a mai dat încă o dovadă că nu mai este aceeaşi fată cuminte şi timidă care se lansa în televiziune datorită lui Răzvan şi Dani. Vedeta şi-a tatuat mai multe părţi ale corpului, alegând să nu mai fie o fată cuminte, ci una rea. „Este cel mai recent tatuaj al meu. Reprezintă o femeie - înger. Vreau să fie îngerul meu păzitor şi am ales un chip de femeie, tocmai ca să se-nţeleagă ce simţim noi femeile“, a spus Vancea. Pe lângă tatuajul de pe spate, Roxana Vancea mai are un tatuaj pe încheietura mânii, unul în zona inghinală şi unul în zona coastelor.

4 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod