Un job profitabil: A făcut 4 milioane de dolari pentru că seamănă cu Marilyn Monroe

Susan Griffits şi-a clădit cariera pe asemănarea ei izbitoare cu Marilyn Monroe


Pentru o vreme, la sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90, Susan s-a retras din activitate, dar nu a putut evita chemarea de a fi sosia unei celebrităţi. Viaţa ei luase alt curs, pe care ea nu-l mai putea schimba cu uşurinţă. Şi-a reluat rolul, interpretând-o pe MM în serialul de televiziune "Marilyn in Me", din 1991. Apoi a început să fie Marilyn în mai multe lungmetraje, dintre care cel mai notabil este filmul-cult "Pulp Fiction", cu John Travolta. "De fiecare dată când mă vedea, vorbea despre cât de mult semăn cu Marilyn", a povestit ea pentru LA Times.

Susan a apărut şi în show-uri TV, precum "Growing Pains", "Quantum Leap", "The Defenders" şi "Cybill", clipuri publicitare pentru Chanel No.

5, McDonald's, Popeye's, Amstel Beer, Acura şi Visa.

În noiembrie 2008, ea a pozat ca Marilyn, îmbrăcată în rochie albă, cu părul blond perfect coafat şi cu ruj de un roşu aprins pe buze, pe coperta revistei GQ, alături de Jimmy Kimmel. "A fost ireal să mă văd pe mine pe coperta unei reviste la standurile de presă", a scris Susan pe Facebook.

Deşi nu e tocmai simplu să se rujeze mereu întocmai ca starleta şi să-şi vopsească şi aranjeze părul exact ca ea, SUsan spune că asemănarea sa izbitoare este pur naturală şi insistă nu şi-a făcut nicio operaţie. Dovadă că, susţine ea, încă i se mai întâmplă să fie oprită pe stradă de oamenii uluiţi de aspectul ei.
"Oamenii se apropie de mine şi când nu sunt machiată sau pot ceva pe cap care-mi acoperă părul, exclamând cât de mult semăn cu Marilyn", a explicat Griffiths. Iar faptul că ea are 55 de ani şi lumea încă o crede Marilyn spune multe.

Susan continuă să o joace pe Marilyn în spectacole şi diverse evenimente private, încasând între 1.500 şi 4.000 de dolari pentru o apariţie. Îşi aminteşe că unul dintre cele mai uimitoare momente a fost când un miliardar din Kentucky, Steve Wilson, a angajat-o pentru un eveniment sportiv. "Au pus un covor roşu pentru mine şi am avut bodyguardul meu, a fost o seară extraordinară", a povestit ea. "Mi s-a făcut şi o ofertă să pozez nud pentru Playboy interpretând-o pe Marilyn, dar am refuzat, ar fi fost o lipsă de respect pentru memoria ei", a explicat Susan.

"Reîncarnarea în Marilyn Monroe" are şi dezavantaje, notează Los Angeles Times.
Bărbaţii se întâlneau cu ea doar pentru că semăna cu starleta, alţii care încercau o relaţie de durată nu mai suportau că ea era oprită peste tot pe unde mergeau de oamenii curioşi. Din fericire, l-a cunoscut pe Andy DiMino, în vârstă de 63 de ani, care este şi el sosie şi înţelege perfect acest rol. El îl joacă pe Dean Martin. Sunt împreună de 12 ani. "E mai uşor să fii cu cineva din industrie, pentru că înţelege cât de impredictibilă este", a explicat ea.

În ciuda relaţiilor pierdute, Susan este recunoscătoare pentru şansa unică de a-şi clădi o carieră doar pe asemănarea cu o celebritate iubită de toate generaţiile. "Datorită lui Marilyn, am avut o viaţă fabuloasă.
Îmi iubesc job-ul şi mă simt binecuvântată. E incredibil câtă atenţie am primit din partea fanilor lui Marilyn"
, a mărturisit ea.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod