"Vocea României": ultimii concurenţi calificaţi în semifinale

Marius Moga şi Loredana şi-au trimis elevii în ring, marţi, în cea de-a patra ediţie live a show-ului. Cei doi antrenori au rămas cu doar doi concurenţi în concurs, aceştia urmând să evolueze în semifinale. Rusoaicele de la trupa T.A.T.U au fost invitatele speciale ale ediţiei de marţi a emisiunii "Vocea României", difuzată la Pro TV.

Primul care a intrat în concurs a fost Ciprian Teodorescu, care a cântat piesa "Have you ever really loved a woman", pe care i-a dedicat-o soţiei de ziua ei.
"Interpretarea ta a fost foarte delicată şi romantică. Mi-a plăcut varianta ta, mai soft", a spus Smiley, în timp ce Loredana a precizat: "Te felicit pentru ca ai reuşit să deschizi spectacolul din seara asta. Ai făcut-o cu graţie şi cu sex-appeal."
 
Robert Reamzy, din echipa lui Marius Moga, a interpretat apoi piesa "Earth Song" a lui Michael Jackson. Prestaţia acestuia a provocat discuţii între membrii juriului, aceştia reproşându-i lui Moga că a optat din nou pentru o piesă a lui Michael. "Alegerea m-a surprins, pentru că ai mai cântat Michael Jackson. Eu m-aş fi dus în alta zonă. Asta nu înseamnă că nu ai cântat frumos sau că nu ai avut pasiune", a spus Loredana, părerea ei fiind împărtăşită şi de Horia Brenciu.
Smiley a spus: "Momentul a ieşit bine, dar depinde foarte mult ce vrei sa faci tu pe viitor cu viata ta şi cu cariera ta. Tu trebuie să te gaseşti pe tine. Îţi ies bine piesele lui Michael Jackson, dar dacă îţi doreşti să îţi creezi o personalitate proprie, trebuie să mai lucrezi la partea asta".
În apărarea sa, Moga a spus: "E un baraj de gândire aici.

Toţi care au fost la show au încercat să sune cât de cât apropiat de original. De ce să fug de nişte piese care îi vin mănuşă pentru că voi spuneţi că imită? Toţi imităm alti oameni! El are 18 ani! Vreau să-i dau cea mai buna şansă lui Robert."

A urmat Ana-Maria Alexie, din echipa Loredanei, care a interpretat o combinaţie între Look At Me Now (Chris Brown ft. Lil Wayne) şi Just One Of Those Things (Busta Rhymes si Peggy Lee).
"Îmi place că poţi să dai şi rap. Poate cânţi şi cu Silviu", a spus Moga, în timp ce Smiley a adăugat: "Mi-a plăcut foarte mult combinaţia asta şi cred că ai un potenţial extraordinar".
"Sper ca publicul să te voteze pentru că eşti un talent şi o voce a României", a precizat antrenoarea Loredana.

A venit din nou rândul unui membru al echipei lui Moga, Cezar Dometi, care a interpretat Still Loving You, a trupei Scorpions. "Felicitări pentru forţa cu care cânţi de fiecare dată. Fiecare piesă o faci a ta. Tu nu imiţi pe nimeni şi asta e evident. Ai o personalitate foarte aprinsă, vulcanică, ai o tensiune care se transmite. Să o păstrezi întotdeauna şi, orice s-ar întâmpla în acest concurs, să mergi mai departe", a spus Loredana.

Teodor Manciulea, elevul de 17 ani din echipa Loredanei, a cântat Michael Jackson - "I'll Be There".
"Mie mi-a plăcut cel mai mult de la jumătate încolo. Totuşi, bravo! Ai o voce foarte bună!", a spus Marius Moga, Smiley adăugând: "Ai ales o piesă greu de interpretat şi este cam adevărat că ai strălucit mai mult pe partea a doua".

Vizi Imre, din echipa Moga, a interpretat Guns N'Roses - "Knocking On Heaven's Door", prestaţia acestuia fiind apreciată de juriu. "Mie îmi place foarte mult Vizi, ca artist şi ca om. Cântă foarte bine orice piesă i-ai da. O cântă în felul lui. Nu a sunat prea rock piesa din seara asta, dar nici nu cred că a fost intenţia ta. Felicitări."

"Vizi, tu te-ai născut talentat, dar cel mai mult îmi place la tine că munceşti. Mă pot baza mereu pe tine, muzical vorbind", a spus antrenorul lui.

Ultimul concurent din echipa Loredanei, Cristi Nistor, a cântat în această seară Bon Jovi - It's My Life. Horia Brenciu a spus: "Esti un tip de spectacol. Îţi spun sincer că mi-ar plăcea să te mai aud cântând ceva din etapa trecută, ceva cu "dut, dut, dut". Bravo", în timp ce Marius Moga a adăugat: "Mi-a plăcut energia.
Ai plecat de la Kalaşnikov şi ai ajuns la Bon Jovi. A fost bine".


Ultima concurentă a serii a fost Fely Donose, care a cântat En Vogue - Don't Let Go (Love), prestaţia ei fiind apreciată de juriu. "Ai o voce splendidă, dar mi-ar fi plăcut ca a ta să se distingă de backing vocal", a spus Horia Brenciu, în timp ce Smiley a spus: "Mie mi s-a părut că Fely a fost sexy în această seară. MI-a plăcut piesa şi mi-a plăcut şi interpretarea".

În urma votului publicului, s-a întocmit un top patru al fiecărei echipe. Primul clasat merge direct în etapa următoare, cel clasat pe locul patru este eliminat, iar antrenorul trebuie să salveze pe cineva dintre cei clasaţi pe locurile doi şi trei.

Din echipa Loredanei, Ciprian Teodorescu a primit cele mai multe voturi, calificându-se direct în semifinale. Pe locurile doi şi trei s-au clasat Ana-Maria Alexie şi Cristi Nistor, în timp ce Teodor Manciulea a primit cele mai puţine voturi, fiind eliminat.

Loredana a ales să meargă mai departe cu Cristi Nistor.

Din echipa lui Marius Moga a obţinut cele mai multe voturi Fely Donose, pe locurile următoare clasându-se Vizi Imre şi Robert Reamzy.
Cezar Dometi a fost eliminat, el având cele mai puţine voturi.

Moga a ales să meargă mai departe cu Vizi Imre.

Invitatele speciale ale serii au fost rusoaicele de la T.A.T.U, fetele care au cucerit o lume întreagă cu hituri ca "All the Things She Said", "All about us" şi "Ne Ver', Ne Boysia".

Smiley şi Horia Brenciu au pregătit şi ei câte un moment special alături de foşti concurenţi din echipele lor. Smiley şi ai lui au cântat Sam the Sham & Pharaohs - "Woolly Bully", iar Horia Brenciu şi "copiii" lui au pregătit Billy Ocean - "Get out of my dreams".

 


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod