"Vocea României": Concurenţii care merg mai departe

Prima ediţie live a show-ului "Vocea României", care a avut loc duminică, de 1 decembrie, le-a adus telespectatorilor prestaţii impresionante, soarta concurenţilor fiind în mâna publicului, care şi-a votat preferaţii din fiecare echipă, dar şi în mâna antrenorilor, care au eliminat câte doi membri.
Echipa lui Moga: Andi Grasu şi Jovana continuă la "Vocea României". Andi a obţinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Marius Moga a decis să renunţe la Dana Torop şi la Andrei Loică.

Echipa Loredanei: Florin Mândru şi Alina rămân în concurs. Alina a primit cele mai multe voturi de la public. Aurel Niamţu şi Iulia au fost eliminaţi din competiţie de Loredana.

Echipa lui Brenciu: Denisa Moşincan şi Anamaria Mirică rămân în competiţie. Denisa a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.
Brenciu i-a eliminat din competiţie pe Florin Timbuc şi pe Andrei Hanghiuc.

Echipa lui Smiley: Claudia Iuga şi Iolanda Moldoveanu rămân în concurs. Claudia a primit cele mai multe voturi de la telespectatori. Smiley i-a eliminat din competiţie pe Lucian Frâncu şi Răzvan Alexe.

Duminică, invitatul special la "Vocea României" a fost artistul belgian Stromae, pe numele său real Paul van Haver, celebru pentru hitul "Alors on danse".

Nicoleta Luciu a fost şi în acest an coprezentatoarea competiţiei, alături de Pavel Bartoş.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod