VJ Ela s-a intalnit cu Borat in Italia

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Ela s-a intalnit cu Borat in Italia

In weekend-ul trecut, VJ Ela a avut parte de doua zile pline de adrenalina in cel mai cunoscut parc de distractii din Italia, denumit "Gardaland". Mai mult, in aceasta vizita in Italia, Ela a dat "nas in nas" cu Borat (Sacha Baron Cohen); insa, pentru ca nu era deghizat in celebrul personaj, nu a avut voie sa faca fotografii cu el.

La o ora si jumatate de Milano, VJ-ita care prezinta MTV News s-a intalnit cu personaje de desene animate italiene si a avut parte de senzatii tari in cele mai periculoase roller-coastere din Peninsula Cizma.

"Nu m-am dat in laturi de la nimic, am vrut sa testez toate atractiile parcului, mai ales ca unul dintre roller-coastere, "Blue Tornado", a fost prezentat si la televizor ca fiind unul dintre cele mai tari din lume", a declarat VJ-ita.

Ela nu a stat nicio clipa locului, alergand dintr-o parte in cealalta a parcului, dornica fiind sa incerce toate distractiile oferite.
Astfel, a asistat la un spectacol cu delfini si a vizitat imensul acvariu din Gardaland, unde, spune ea, cel mai mult s-a imprietenit cu rechinii.

Si pentru ca erau aproape 40 de grade, VJ-ita s-a oprit din cand in cand pentru a se racori la "dusurile" special amenajate in tot parcul.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod