Vedete, copiloti pe Citroën DS3 R3

12 Iulie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Vedetele Andreea Ibacka, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Roxana Ionescu, Cabral, Razvan Fodor si baschetbalistul Brice Kabengele au trait senzatii extreme la bordul unui Citroën DS3 R3. Toti au fost copilotii italianului Simone Campedelli, pilot oficial Citroën Racing, pentru a descoperi senzatiile din timpul unui raliu.

Simone Campedelli, un Citroën DS3 R3 cu care s-a batut un record vechi de sapte ani in Raliul Sibiului si o proba speciala pe asfalt cu o lungime de 4,4 kilometri. 7 vedete pregatite sa devina copiloti de raliuri alaturi de Simone Campedelli, pilotul oficial Citroën Racing. Italianul, castigator al Raliului Sibiului la clasa automobilelelor cu doua roti motrice, a renuntat si el pentru o zi la Danilo Fappani, copilotul sau cu care a concurat in Raliul Sibiului.

Roxana Ionescu a fost prima dintre vedetele care au urcat in dreapta pilotului italian si a recunoscut imediat ca a fost cea mai frumoasa experienta legata de masini.
„Nu credeam ca va fi atat de spectaculos. Au fost cateva minute in care am simtit adrenalina la maxim. In calitate de copilot, am avut ocazia sa invat cateva trucuri de la Simone Campedelli si sincer pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea.”


Si Andreea Ibacka, actrita in serialul „Iubire si onoare” difuzat de postul Acasa TV, a trait cele 3 minute petrecute la bordul modelului Citroën DS3 R3 cu intensitate maxima. „Toata nebunia a durat doar trei minute. Din pacate. A fost insa suficient pentru o urcare si o coborare pe serpentinele dinspre Paltinis cu 130 km/h.  Si o intoarcere cu frana de mana. Ce-mi aduc aminte clar este ca Simone Campedelli schimba treptele de viteza foarte des si accelera in continuu. Oricum, am avut incredere deplina in el din momentul in care l-am vazut concurand, asa ca emotiile nu au existat iar adrenalina a fost la ordinea zilei”, a spus Andreea, dupa ce a coborat din masina.


Dana Rogoz, actrita in serialul „Mostenirea” difuzat la PRO TV, si-a luat rolul in serios si dupa primii metri a inceput sa-i dicteze lui Simone Campedelli. „L-am rugat pe Simone sa ma dea cat mai tare pentru ca nu imi e frica. Spre distractia lui, mi-am luat rolul de copilot in serios si am inceput sa-l directionez spunandu-i ce viraje urmeaza. A fost o experienta fantastica si nu m-am simtit in pericol nicio secunda”, a spus Dana Rogoz.
Laura Cosoi a avut ceva mai multe emotii, dar acestea au disparut imediat ce Simone a pornit motorul masinii. Apoi totul s-a derulat la viteza maxima. „Lumea privita in viteza este altfel. Imaginile sunt legate intre ele iar culorile par mai intense. Aveam senzatia ca frana si acceleratia aveau aceasi pedala si orice apropiere de marginea drumului parea o posibila izbitura. Cand s-a terminat totul am spus ca nu se poate.
A fost o zi concentrata, plina de senzatii si descoperiri. O zi plina de adrenalina si viteza. O zi pe care as derula-o ca sa retraiesc cele 5 minute de pe serpentine”, a spus si Laura Cosoi.

Si Cabral, pentru care sporturile extreme sunt ceva normal, a ramas impresionat dupa testul cu Simone Campedelli si modelul DS3 R3. „Este greu sa vorbesti despre experienta cu Simone Campedelli si echipa Citroën Racing. Asta pentru ca iti vin minte numai superlative si doar din superlative nu poti construi mai mult de o fraza. Noi am facut testele pe prima parte a specialei Paltinis, o proba de urcare pe asfalt in care acele de par se alterneaza frumos cu tronsoanele de accelerare puternica, iar pe traseul acesta masina s-a comportat superb! Treptele cutiei secventiale se succedau foarte rapid, suspensia setata impecabil ii dadea pilotului trasa ideala fara emotii.
Senzatia a fost de nebunie temporara, dar impletita cumva cu relaxarea data de faptul ca „la butoane” se afla un pilot in care ai incredere 100%”, a spus Cabral, dupa experienta traita alaturi de Simone Campedelli.

Pentru Razvan Fodor experienta cu DS3 R3 a fost primul contact cu o masina de raliu. „A fost experienta suprema. Dupa rezultatul excelent din Raliul Sibiului, Simone mi-a aratat si mie ce inseamna o masina de curse si ce se poate face cu ea. M-au uimit reprizele masinii, cum franeaza si mai ales cum sta pe curbe. Trebuie neaparat sa mai repet aceasta experienta”, a spus Razvan Fodor, dupa ce a coborat din masina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod