Vacanță cu emoții: Shakira, atacată de un leu de mare în timp ce poza foci. GALERIE FOTO

Cântăreaţa a fost atacată de un leu de mare în timp ce se afla în vacanţă şi admira mai multe animale sălbatice în mediul lor natural. Ea a povestit incidentul într-o postare pe Facebook și a postat mai multe imagini, printre care și o fotografie cu o rană la mână. Vezi aici fotografiile realizate de Shakira!

Cântăreaţa a fost atacată de un leu de mare în timp ce se afla în vacanţă şi admira mai multe animale sălbatice în mediul lor natural. Ea a povestit incidentul într-o postare pe Facebook și a postat mai multe imagini, printre care și o fotografie cu o rană la mână.

Shakira a coborât pe o stâncă pentru fi mai aproape de animale și pentru a le fotografia. La un moment dat, un leu de mare a sărit ne neașteptate pe stâncă şi a atacat-o. Norocul vedetei a fost că fratele ei, căreia îi spune "Super Tony", a apucat să o tragă repede în spate şi să o ferească de atacul neașteptat, relatează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax. Vedeta nu dat detalii despre locul în care se află.

"Doamne, tocmai mi s-a întâmplat ceva incredibil! Am fost atacată de un leu de mare. În după-amiaza asta am ieşit puţin ca să văd foci şi lei de mare. Sunt foarte drăgălaşi şi am vrut să mă apropii puţin mai mult decât ceilalţi turişti. Am coborât pe o stâncă şi voiam să le vorbesc ca unor bebeluşi, în timp ce îi fotografiam", a povestit Shakira într-o postare pe contul ei de Facebook, intitulată "Special Report: Attacked by a Sea Lion" ("Raport Special: Atacată de un leu de mare").

"Dintr-o dată, un leu de mare a sărit din apă, atât de repede şi de brusc, încât a ajuns până la mai puţin de o jumătate de metru de mine, m-a privit în ochi, a mârâit furios şi a încercat să mă muşte. Toată lumea, inclusiv eu, a început să ţipe. Eram paralizată de frică şi nu puteam să mă mişc, dar «Super Tony» a intervenit şi mi-a salvat viaţa, luându-mă de lângă acel animal. Amândoi aveam mâinile şi picioarele pline de zgârieturile făcute de stânci, în timp ce încercam să ne apărăm", a mai scris Shakira.

Cântăreața a postat mai multe fotografii cu animalele pe care le-a admirat, dar și o imagine în care arată o rană minoră la una dintre palme, suferită în timp ce se agăța de stâncă pentru a se feri de atacul leului de mare.În ciuda spaimei pe care a tras-o, cântăreaţa consideră că a fost vina ei şi animalul a avut acel comportament agresiv întrucât a confundat telefonul ei BlackBerry cu un peşte. "Cred că el a s-a lăsat înşelat de reflexia luminii pe BlackBerry-ul meu cu care făceam fotografii şi a crezut că era un peşte. A crezut probabil că eu îl necăjeam cu mâncare, pe care i-o arătam şi apoi o îndepărtam de el".

Incidentul nu a speriat-o însă pe Shakira: ea a anunţat că vrea să vadă şi alte animale sălbatice în mediul lor natural, în timp ce se află în vacanţă. "Mâine voi merge să văd pinguini. Vor fi cu siguranţă mult mai prietenoşi", a anunțat ea.

În vârstă de 35 de ani, Shakira a devenit cunoscută în America Latină în anii 1990, cu albumul "Pies Descalzos" şi cu single-uri precum "Donde Estas Corazon" şi "Estoy Aqui". Cel de-al doilea ei album, "Donde Estan Los Ladrones?", a avut succes şi afara comunităţilor sud-americane, graţie unor piese precum "No Creo" şi "Ojos Asi". Cântăreaţa columbiană a lansat apoi un album în limba engleză, intitulat "Laundry Service", călcând astfel pe urmele unor artişti precum Enrique Iglesias şi Ricky Martin, notează Mediafax

Single-ul ei "Whenever, Wherever" a ajuns în fruntea topurilor din multe ţări europene, iar versiunea în limba spaniolă a acestei piese a fost recompensată cu un premiu Grammy. Cântăreaţa a primit alte două premii Grammy şi a fost din nou nominalizată, pentru colaborările ei cu Beyonce şi Wyclef Jean la piesele "Beautiful Liar" şi "Hips Don't Lie".

Albumele Shakirei s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare pe plan mondial.
Cântăreaţa columbiană a susţinut un concert pe 7 mai, anul trecut, în Piaţa Constituţiei din București.

Foto: Shakira / Facebook

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod