Unu și bun! Motivul pentru care Corina Bud nu mai vrea copii

Robin, fiul său, își dorește un frățior sau o surioară, dar vedeta preferă să mai amâne momentul în care familia ei se va mări.
Deocamdată, Corina dorește să îi acorde toată atenția și dragostea sa băiețelului ei și al lui Ioan Bud, Robin. Cântăreaţa obişnuieşte să facă temele cu fiul ei în vârstă de 7 ani şi să îl supravegheze îndeaproape. Mai mult, ea a devenit o prezenţă rară la evenimentele mondene, tocmai pentru a nu sta departe de el, scrie Libertatea.

Micuțul vrea un frate sau o soră, dar mama lui îl cam duce cu vorba. Corina spune că nu refuză ideea de a mai avea un copil, dar mai are nevoie de timp.
"El îşi doreşte, îmi doresc şi eu, dar nu acum. Pe viitor îmi doresc. Acum nu aş putea", a declarat ea.

Solista a explicat pentru Libertatea de ce nu mai vrea să devină mamă acum: "Eu nu am bonă, nu am avut şi nici nu îmi doresc. E foarte important să îl cresc eu şi nu o bonă şi atunci cred că mi-ar fi foarte greu cu doi copii. Acesta este motivul pentru care nu îl am încă şi pe al doilea. Pentru că şi muzica este ca şi copilul meu, vreau să îmi dedic tot timpul lui Robin, e foarte important pentru mine."

Chiar dacă diferenţa de vârstă va fi destul de mare între Robin şi fratele sau sora lui, Corina spune că acest lucru nu va fi o problemă, mai ales că băiețelul ei îi va fi un ajutor de nădejde, scrie ziarul citat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod