Un spaniol este primul "gravid" care va avea gemeni

23 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Un spaniol este primul

Un transexual din Spania va fi primul barbat care va da nastere unor gemeni, informaza dailymail.co.uk. Ruben Noe Coronado, in varsta de 25 de ani, va naste la sfarsitul lui septembrie. Transexualul, care a fost o femeie pe numele Stephanie, va da nastere celor doi baieti pe care i-a conceput impreuna cu partenera sa, Esperanza Ruiz, in varsta de 43 de ani.

Thomas Beattie, un alt transexual, a facut valva in intreaga lume dupa ce a dat nastere unei fetite in luna iunie a anului trecut. Americanul, in varsta de 35 de ani, este iar "insarcinat", asteptand nasterea celui de-al doilea copil in aceasta vara.
La fel ca si Thomas Beattie, Ruben este oficial barbat, dar si-a pastrat organele reproductive feminine.

Cand doctorii i-au spus partenerei sale ca nu mai poate avea copii, Ruben a decis sa ramana insarcinat, cu ajutorul tratamentelor de fertilizare si al unui donator de sperma.

Ruben este primul transexual spaniol insarcinat si primul transexual din lume care va avea gemeni, daca totul se desfasoara conform planului. Acesta a declarat ca nu va vinde pozele cu el insarcinat, asa cum a facut americanul Thomas Beattie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod