Trupa RBD se desparte

Facebook Twitter Comenteaza
Trupa RBD se desparte

Membrii trupei RBD au anuntat ca intentioneaza sa se desparta in 2009. Turneul de adio al trupei va incepe cu concertele deja programate pentru sfarsitul acestei luni, in Spania. Se pare ca stirea i-a surprins chiar si pe unii dintre membrii grupului, asa cum a afirmat Anahi pe forumul sau de pe Univision.com.

Intr-un comunicat oficial lansat chiar de membrii grupului, Poncho, Anahi, Christopher, Dulce, Maite si Christian au facut publica decizia lor de a se desparti.

De asemenea, in acelasi comunicat, ei au anuntat ca pe 21 august 2008, in Madrid (Spania) va incepe ceea ce ei numesc "etapa finala".

In ceea ce o priveste pe Anahi, ea si-a facut publice sentimentele prin intermediul forumului sau de pe Univision.com., unde a transmis mai multe mesaje pentru fanii sai, mesaje care exprima surprindere, tristete, si de asemenea a spus care este motivul despartirii din punctul sau de vedere.
Intr-o alta declaratie, si producatorul Pedro Damian si-a exprimat surprinderea cu privire la aceasta stire.  

In ciuda acestui anunt, RBD isi continua planurile de a realiza un nou film, precum si inregistrarile ultimului lor material de studio. Cei sase nu exclud posibilitatea unei colaborari pe viitor, in cadrul diverselor proiecte.

Grupul are o agenda foarte incarcata, care include peste 25 de concerte in mai multe tari, in ceea ce va fi turneul lor de adio. Tarile care vor putea asista live la ultimele concerte inainte de despartirea oficiala a grupului sunt Spania, Serbia, Slovenia, Romania, Venezuela, Argentina, Peru, Brazilia, Mexic si Statele Unite ale Americii.

Fanii ii pot vedea pentru ultima data in formula completa pe cei de la RBD in Romania, iar biletele pentru acest concert inca mai pot fi achizitionate din reteaua Diverta, reteaua Germanos, Carrefour Voiaj, magazinul Muzica, Sala Palatului, si online la www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro si www.ticketpoint.ro.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adela pe 21 Aug 2008, 19:38
    nu trebuie sa se desparta

    eu zic ca e pacat ca rbd sa se desparta ca are foarte mult succes.

    0
    0

  • flavia pe 20 Aug 2008, 17:50
    rbd nu poate sa ajunga la final

    acesta trupa nea deschis inima si prin melodiile lor ne-au invatat sa iubim cu adevarat multa lume a fost alaturi de voi timp de 4 ani nu ne puteti parasi fara voi nu suntem NIMIC!!!voi fani sunteti deacord cu mine???

    0
    0

  • flavia brulea pe 20 Aug 2008, 17:41
    adresa postala a lor

    imi spune si mie cineva adresa postala a trupei ca vreau sa le trimit ceva foarte interesant pentru ca trupa sa nu se destrame!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod