Tom Novy si Tocadisco, live in Bucuresti, in cadrul celui mai mare eveniment open air

Pe data de 31 mai, Piata Constitutiei va fi luata cu asalt de toti iubitorii muzicii electronice, pentru 10 ore de muzica si culoare. Tom Novy, copilul teribil al scenei muzicale internationale, alaturi de Tocadisco, ale carui mix-uri eclectice i-au adus premiul Best Dance International, in cadrul MTV Europe Music Awards, dau startul celui mai cool concept de petrecere tematica care imbina muzica, distractia, arta, intr-o atmosfera unica si incendiara, HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL.

Petrecerea HOLI are originile in India, unde trecerea catre un nou anotimp este marcata prin aruncarea in aer a unei pudre colorate.
Tema indiana a fost preluata si mii de oameni se aduna  anual, in marile orase ale lumii, pentru a sarbatori trecerea intr-un nou anotimp si renasterea. Fiecare culoare imprastiata in aer semnifica iubire, libertate, pace, bucuria de a trai. Pe 31 mai, incepand cu ora 12.00, Bucurestiul va fi un nou reper pe harta celui mai COOLorate petreceri.

Line up-ul petrecerii colorate de la Bucuresti este completat de alte nume importante ale scenei muzicale dance europene: Claptone, dj care a dus misterul la noi cote, prin masca venetiana pe care a poarta in timpul show-urilor, Joris Delacroix, francezul care jongleaza  beat-urile house, deep house si electronica intr-o maniera sofisticata, tipic pariziana, Mantu care mixeaza in cel mai pur stil german, si Francesco Farfa completat de Gennaro Scarpato.

Prima petrecere HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL are si dj romani in line up, Greeg & Onuc si Almud & Konstantin care isi vor incanta fanii cu cele mai tari mix-uri tehno-house.

Biletele pentru HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL au fost puse in vanzare prin eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/holi-bucuresti-piata-constitutiei-356206/event.html#details-section) la achizitionarea biletului, primindu-se un plic de pudra colorata.
Facebook: www.facebook.com/BucurestiHOLI
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod