Stelele Moscovei pe Gheata, in Romania, de martisor

11 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Stelele Moscovei pe Gheata, in Romania, de martisor

Dupa ce au vizitat mai multe tari, de la inceputul anului pana acum, Igor Bobrin, Natalia Bestemianova si Andrei Bukin (tripleta de aur a ghetii) sosesc in Romania, pe 27 februarie. Primul popas il vor face in Miercurea Ciuc, pe patinoarul "Vakar Lajos", iar pe 1 martie le vor oferi un martisor bucurestenilor, pe pationarul "Mihai Flamaropol". Turneul lor pe plaiurile mioritice va continua cu o oprire in Galati, pe 2 martie, si in Braila, pe 3 martie.

Spectacolul este alcatuit din doua parti.
Prima va reprezenta varianta pe gheata a baletului "Lacul lebedelor", iar ce-a dea doua le va da ocazia patinatorilor sa arate ce pot, prin asa numita "Gala a campionilor".

In total, in cadrul acestui spectacol, vor evolua 33 de patinatori, fosti campioni nationali, europeni, olimpici si mondiali ai acestui sport.

Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete a Salii Palatului, Teatrul National Bucuresti, statiile de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteau Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro,  blt.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Preturile sunt urmatoarele:


  • Cat. I 150 Lei
  • Cat.
    II 100 Lei
  • Cat. III 70 Lei

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod