Soțul Andei Adam va purta la nuntă costum personalizat, creat de designerul lui Julio Iglesias

Andrei Sorin, viitorul soț al Andei Adam, va purta la nuntă un costum creat de cel care îi îmbracă pe celebrii Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr.

Este vorba de Felix Ramiro, designerul spaniol de costume care i-a creat logodnicului artistei o vestimentație Made to Measure (pe măsură). Costumul a fost finalizat, are inscripționat numele purtătorului pe buzunarul din interiorul sacoului, și  a fost ridicat de solistă de la reprezentanța din România.

Pentru soțul Andei Adam a fost folosit un material de la Scabal, cel mai bun producător din lume, în compoziția căruia se regăsește lâna foarte bine tratată, iar pe reverul sacoului este aplicată mătase pură.


"Felix Ramiro" este un brand exclusivist din Spania dedicat bărbaților, care lansează colecții de costume de miri, nași, business și casual, ce impresionează prin stilul unicat și finețea țesăturilor din care sunt create.

Un costum Felix Ramiro a purtat și Julio Iglesias Jr la nunta sa din anul 2012. Anda Adam a ales ca la nunta ce va avea loc duminică, 7 iunie, să poarte o rochie de mireasă Bella Sposa.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod