"SOS - Salvati-mi casa" intr-o noua prezentare

Facebook Twitter Comenteaza


"S.O.S. - Salvati-mi casa!" incepe cu forte noi un alt sezon. Un format total schimbat si mai ales cu o echipa noua. Sezonul trei de "S.O.S. - Salvati-mi casa" il aduce in postura de gazda pe Alin Rosu, un tanar de succes cu o bogata experienta TV.

Alin a tinut piept audientei la "Surprize, Suprize", "Vreau sa fiu mare... vedeta" si la " Bucataria vesela ". Alin Rosu va fi insotit de o echipa de trei designeri de succes - cu stiluri si abordari diferite: Cristina Joia, Anca Dinca si Mihai Geleletu, dar si de o echipa de 4 mesteri priceputi.Noul sezon de "S.O.S.

.- Salvati-mi casa" vorbeste atat despre design interior, cat si despre povesti de viata impresionante.

Echipa S.O.S. va descinde in casa unei familii in urma unui apel facut de unul dintre membrii ei. Dar nu oricum. Fiica trebuie sa vrea sa ii multumeasca mamei pentru ca si-a sacrificat cariera sa o creasca, tatal vrea sa isi recompenseze copiii pentru o viata de betie. Si tot asa. De asemenea, cel care apeleaza la echipa S.O.S. va ramane sa lucreze alaturi de ei timp de 5 zile pentru a da mai mare valoare surprizei de redecorare.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • giumanca mariana pe 20 Apr 2008, 18:01
    amenajerea unui living

    As dori amenajarea unui living rustic trimite sugestisau poze.

    0
    0

  • ana pe 3 Apr 2008, 21:06
    noul sezon SOS

    noul sezon al emisiunii SOS care ca incepe sambata-5 Aprilie are o echipa de super profesionisti care a incantat cu creatiile lor, deja cateva suflete (printre carecne numaram si noi- o familie tanara din Bucuresti) si sunt convinsa ca si de acum inainte vor aduce multa fericire si multe bucurii in casele multora.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod