Smiley si IRIS canta la Hard Rock Café

Saptamana viitoare Hard Rock Café are pe scena doua nume mari ale muzicii romanesti, doua concerte live 100%. Primul nume din noul val, al doilea, o legenda a rockului romanesc: Smiley si IRIS. Concertele vor avea loc pe 26 respectiv pe 27 martie iar biletele se gasesc exclusiv pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Café dar si in ziua concertului la intrare.

Trupa IRIS este una dintre cele mai indragite trupe de rock din Romania, cu o activitate muzicala de peste 35 de ani si 19 materiale discografice lansate. Vino la Hard Rock Cafe sa asculti piese de legenda precum “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby”,”Totul sau nimic” sau “De vei pleca”, totul in cadrul unui concert eveniment pentru fanii de toate varstele! Show-ul IRIS este oferit de BestMusic Live Concerts si prezentat de Seenow si Samsung Smart TV iar cei care nu pot fi prezenti in sala pot urmari live concertul transmis HD pe aplicatia Seenow de pe Smart tv-urile Samsung.

Artistul roman care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Smiley, alaturi de trupa sa live compusa din muzicieni numai unul si unul, promite inca un concert sold out la Hard Rock Cafe, unde veti putea asculta hiturile care l-au facut celebru: "Dream Girl","Criminal","Dincolo de cuvinte","Dead Man Walking","Preocupat cu gura ta","Cai verzi pe pereti","Am bani de dat" si multe altele.



Biletele pentru concertul IRIS costa 40 de lei cu loc la masa respectiv 50 de lei cu loc la masa in fata scenei iar pentru concertul Smiley, 70 de lei cu loc la masa.

Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro.

Tot saptamana viitoare, byron si Cuibul canta acustic in Colectiv pe 28 martie iar VAMA incinge Centrul Istoric tot pe 28 martie in Re:public.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod