Singur Cook episodul 6: Actorului Andrei Aradits i-a ieșit cea mai delicioasă rețetă

Invitatul Florin Zamfirescu nu a avut decât o singură critică să-i aducă: “Porția a fost prea mica”.

“A fost cea mai gustoasă rețetă. De data asta chiar mi-a ieșit!”, exclamă entuziasmat actorul Andrei Aradits, vorbind despre cel de-al șaselea episod din Singur Cook, al cărui protagonist, producător și regizor este. Pe de altă parte, asta l-a condus spre o altă dilema: “Dacă încep să mă pricep, oare ce se va alege de emisiunea mea?”



Episodul în care Andrei Aradits învață să gătească de la maestrul bucătar Joseph Hadad calamar umplut este ca o poezie plină de savoare și umor.

Mai mult chiar, urmărind acest episod, vei învăța două lecții – una de la Andrei Aradits care ne explică și ne arată ce înseamnă să fii actor (și chiar se întreabă serios ce mai este el în acest caz) și Hadad, care te ajută să înțelegi care sunt criteriile după care se alege din magazin un pește proaspăt și care se simte plin de adrenalină în fața cratiței.

N-ai crede, dar toate acestea converg într-o singură direcție – aceea a conceperii unui fel delicios. “Deși calamarul umplut părea o rețetă complicată, am dus-o la bun sfârșit cu succes.

M-am lins pe degete”, spune Andrei.



Invitatul? Nimeni altul decât actorul Florin Zamfirescu, un maestru al cinematografiei românești și un gurmand care știe să aprecieze o mâncare gustoasă și un vin bun. “Sper că în acest moment nu ești actor, ci bucătar. Altfel m-ai nenorocit”, îi spune Zamfirescu lui Andrei.

Fericit că se află în singurul local unde poate lua masa cu bucătarul, actorul și profesorul Florin Zamfirescu are la final o singură critică de adus lui Andrei: “Porția e prea mică!”

 

Foto: Mihai Dragota, Andi Popa

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod