"Simfonia 41" in versiunea UNKLE la BBC Sports

Facebook Twitter Comenteaza


"Simfonia 41 de Mozart" - intr-o varianta reorchestrata si reinterpretata de trupa britanica UNKLE - va fi tema muzicala a stirilor BBC Sports despre Campionatul European de fotbal de anul acesta.

UNKLE va ilustra muzical o secventa de animatie care va include reprezentari ale jucatorilor Cristiano Ronaldo, Michael Ballack, Fernando Torres, Gennaro Gattuso, William Gallas, precum si a lui Marco van Basten.

"Ne-am dorit ca secventa ce va introduce stirile sa reflecte spectacolul oferit in cadrul Europenelor de anul acesta. Si chiar daca echipa Angliei nu va juca in campionat, cei care vor urmari meciurile vor vedea o multime de chipuri familiare!" a declarat Phil Bigwood, producator executiv BBC.

UNKLE a terminat recent lucrul la un nou album, "End Titles... Stories for Film", ce va fi lansat oficial la inceputul lunii iulie. Materialul va cuprinde 22 de piese si colaborari cu Josh Homme ("Queens of the Stone Age"), Black Mountain, James Petralli ("White Denim"), Joel Cadbury ("South").

UNKLE nu este singurul artist de pe afisul B'Estfest care are legaturi cu fotbalul: in 2004, piesa "Forca" de pe "Folklore", cel de-al doilea album Nelly Furtado, a fost imnul oficial al Campionatului European de Fotbal. Membrii Kaiser Chiefs sunt fani declarati ai echipei Leeds United: concertul sustinut la sfarsitul lunii mai pe stadionul Elland Road in fata a 35.000 de spectatori a fost dedicat suporterilor si echipei din West Yorkshire.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod