"Shrek", cel mai bun film pentru copii

29 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Potrivit unui sondaj realizat de compania de cercetare OnePoll, filmul de animatie "Shrek", din 2001, a fost votat cel mai bun film pentru copii din toate timpurile. Filmul este o poveste animata plina de amuzament, despre pataniile morocanosului capcaun Shrek (Mike Myers) si cele ale prietenului sau, magarul Donkey (Eddie Murphy).

Succesul de care s-a bucurat filmul, atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor, a dus la continuarea povestii in alte doua pelicule de lung metraj: "Shrek 2" (2004) si "Shrek 3" (2007).
Mai mult decat atat, la decernarea Oscar-urilor din anul 2002, "Shrek" a primit Premiul Academiei Americane de Film pentru Cel mai bun film de animatie.

Pe locul doi in sondajul realizat de OnePoll se afla blockbuster-ul "Piratii din Caraibe", cu Johnny Depp in rol principal, iar pelicula de animatie "Finding Nemo" s-a clasat pe locul al treilea.

Pe urmatoarele pozitii din top se regasesc filmele "Toy Story", "Harry Potter and the Philosopher's Stone", "The Lion King", "Mrs Doubtfire", "Monsters Inc.", "Ice Age" si "Wallace and Gromit".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod