Sharon Stone a pozat nud la 57 de ani - FOTO

Sharon Stone este protagonista unui pictorial îndrăzneţ


Ea a mai spus că a avut nevoie de doi ani pentru a se reface. "Am simţit că întregul meu ADN s-a schimbat", a mai spus actriţa, precizând că inteligenţa sa emoţională a devenit mai bine conturată. "Am ales să muncesc din greu pentru a deschide alte părţi din mintea mea. Acum sunt mai puternică. Şi pot să fiu extrem de directă. Acest lucru sperie oamenii, dar cred că asta nu este problema mea", a spus actriţa.

La un anumit moment începi să te întrebi: Ce este cu adevărat sexy? Nu este vorba numai despre cât de fermi îţi sunt sâniiSharon Stone
Sharon Stone a vorbit în interviu şi despre pictorialele nud pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Primele fotografii în care a apărut nud au fost realizate în 1990, pentru revista Playboy, când Sharon Stone încerca să îşi stimuleze cariera.

Potrivit actriţei, înainte să realizeze pictorialul pentru Playboy, toată lumea îi spunea că nu este suficient de atractivă pentru a primi roluri importante. Imediat după apariţia în Playboy, Sharon Stone a fost căutată de regizorul Paul Verhoeven, care a distribuit-o în celebrul film "Instinct primar/ Basic Instinct", din 1992, iar actriţa a devenit celebră pe plan internaţional.

Totodată, vedeta spune că este conştientă de faptul că perfecţiunea este o iluzie la orice vârstă. Însă, actriţa precizează că îi este mult mai uşor să pozeze nud în prezent, decât atunci când a realizat seria de fotografii pentru Playboy.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod