Românca lui Di Caprio i-a înnebunit pe italieni

Ediția italiană a revistei "Vogue" a publicat recent un interviu cu Mădălina Ghenea, cunoscută pentru relația pe care a avut-o cu actorul american.

Ediția italiană a revistei "Vogue" a publicat recent un interviu și mai multe fotografii cu Mădălina Ghenea, cunoscută pentru relația pe care a avut-o cu actorul american.

 

Cu paşaportul şi cu o hartă în buzunar, Mădălina a luat pentru prima dată trenul din Slatina şi a plecat spre Milano, la doar 14 ani, se arată în materialul preluat de Realitatea.net.


"Nu m-am considerat niciodată frumoasă. Am multe defecte. Cred că pentru a arăta bine este important să mănânci sănătos, să bei multă apă şi să-ţi menţii corpul şi faţa curate. Şi dacă mai şi iubeşti este perfect... Am crescut cu Vogue, a fost ca o Biblie pentru mine", a spus românca în interviu.

Cât despre stilul vestimentar, Mădălina a spus că îi place să se simtă sexy şi confortabil: "Îmi place să port Dolce & Gabbana şi Fendi. De asemenea, prefer să mă îmbrac de la magazinele vintage."


Modelul în vârstă de 23 de ani a debutat ca actriţă în comedia "I soliti idioti", iar la începutul acestei luni pozat pentru coperta ediției italiene a revistei GQ, notează Realitatea.net. Fotografiile pot fi văzute aici.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod