Robbie Williams va cânta în Bucureşti, în 2015


Cântăreţul britanic va susţine un concert în România anul viitor, a declarat vineri Sorina Burlacu, proprietara companiei Events, la emisiunea ZF LIVE.

"Robbie Williams sigur va veni la Bucureşti. Am depus oferta, dar nu e confirmat cine va fi promoterul. Au mai depus oferte Marcel Avram si Emagic. Aşteptăm decizia managementului", a spus Sorina Burlacu la ZF LIVE.

Concertul nu va fi organizat pe Arena Naţională, ci în Piaţa Constituţiei, a mai spus Sorina Burlacu, citată de agenţia Mediafax.

Pe site-ul oficial al cântăreţului, www.robbiewilliams.com, nu există deocamdată  informaţii în legătură cu un eventual concert organizat în România. Însă a fost anunţat turneul "Let Me Entertain You", pe care artistul îl va susţine în 2015.

Turneul "Let Me Entertain You" va debuta în martie 2015, iar Robbie Williams are programate până în prezent concerte în oraşe precum Madrid (25 martie), Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai).Artistul, care are doi copii cu soţia sa, Ayda Field - Theodora, în vârstă de doi ani, şi Charlton, în vârstă de şase săptămâni - şi-a lansat recent cel de-al şaptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", în aceeaşi perioadă în care fostul său grup Take Take a debutat pe primul loc în topul britanic cu albumul "III". Noul material discografic al cântăreţului Robbie Williams nu a fost eligibil pentru topul britanic, deoarece a fost lansat prin intermediul site-ului său.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod