Rihanna, dată în judecată de fostul ei bodyguard

Cântăreața a fost dată în judecată, luni, de Geoffrey Keating, fostul ei bodyguard, pentru comentarii defăimătoare primite de acesta prin e-mail de la cântăreaţă, în cursul anului 2013.
În documentele depuse luni la o instanţă din New York, Geoffrey Keating, din Dublin, susţine că Rihanna a făcut declaraţii "ofensatoare" şi false despre el într-un e-mail pe care artista i l-a trimis atât lui, cât şi soţiei sale, în iulie anul trecut, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

De asemenea, Keating susţine că artista R&B i-a făcut aceleaşi declaraţii defăimătoare surorii lui, în timpul unei conversaţii telefonice.

Garda de corp de origine irlandeză, care a colaborat cu Rihanna în timpul turneului "Diamonds", între octombrie 2012 şi iulie 2013, susţine că aceste declaraţii i-au afectat imaginea şi cariera.

Geoffrey Keating cere despăgubiri financiare pentru daunele suferite şi solicită, de asemenea, ca Rihanna să dea publicităţii o dezminţire pentru afirmaţiile sale defăimătoare.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod