Rihanna dă 38.000 de euro pe săptămână pe tratamente de frumusețe

Cântăreața cheltuiește săptămânal 38.000 de euro pentru a fi întotdeauna aranjată. Ea are la dispoziție o echipă proprie de experți care îi stau la dispoziție 24 de ore din 24, informează ziarul Estrella Digital, citat de Agerpres.

Cântăreața din Barbados trebuie să fie întotdeauna impecabilă, chiar și atunci când scoate câinele la plimbare sau când duce gunoiul, notează ziarul spaniol.

Pe lângă îngrijirile pe care le acordă feței, cântăreața dedică o atenție specială părului său. De câte ori optează pentru o schimbare radicală de look, interpreta melodiei "Diamonds" face apel la stilistul ei pe care îl plătește cu 1.900 de euro pentru o coafură.

Pe de altă parte, cântăreaţa a primit un rol cameo (un rol mic, în calitate de invitat special, n.r.) în următorul film din seria "James Bond", informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Potrivit tabloidelor britanice, cântăreaţa născută în Barbados a fost contactată de producătorii francizei "James Bond" şi este "cu adevărat încântată" să apară în acest film.

"Rihanna este o mare admiratoare a filmelor din seria «James Bond» şi i-a plăcut întotdeauna ideea de a juca într-unul dintre ele"
, a declarat o sursă citată de Sunday Mirror.

"Nici nu a mai avut nevoie să analizeze această propunere, pentru că ştia deja că îşi doreşte acest rol.

E încântată", a adăugat aceeaşi sursă.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corina pe 4 Oct 2014, 12:38
    cosmetice

    eu am descoperit o gama de cosmetice organice din franta. sunt accesibile la pret si sunt foarte bune. se numesc FERETO

    0
    0

  • Gabi pe 4 Oct 2014, 03:09
    Risipa inutila

    Poate sa cheltuiasca si 1 000 000 € pe saptamana, tot degeaba; ea are succes doar pentru ca este "mai obscena". Daca se-mbraca, nu se mai uita nici dracul la ea, cu toate ingrijirile ei scumpe.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod