Puff Daddy, dat în judecată de o fostă angajată

de Georgiana Dorobanțu, 2 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Puff Daddy, dat în judecată de o fostă angajată
O femeie care susţine că l-a ajutat pe Puff Daddy să se lanseze, îl dă în judecată pe acesta pentru 12 milioane de dolari, susţinând că Daddy a concediat-o pentru că este bătrână, potrivit site-ului tmz.com.
   
 Francesca Spero a lucrat ca director la compania de producţie a rapper-ului din 1998. Aceasta susţine că Diddy a concediat-o pentru că are 51 de ani şi a decis să îl dea în judecată pentru discriminare bazată pe vârstă.

    
 Fosta angajată a declarat că a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la şold în 2008, în urma căreia a rămas cu dureri destul de mari, ceea ce a declanşat o problemă cu alcoolul şi unele analgezice, dar care nu îi afectau capacitatea de muncă. Femeia cere daune morale de 12 milioane de dolari.
   
 Un reprezentant al lui Puff Daddy, pe numele său real Sean Combs, a declarat: "Aceasta este o problemă care se referă strict la goana după bani a unui angajat care nu acceptă că a fost concediat pentru că venea beat la serviciu şi pentru că angajatorul nu era mulţumit de prestaţia sa".

 
 "Există multe motive pentru care doamna Spero nu mai este angajat al companiei Bad Boy, dar discriminarea bazată pe vârstă nu este unul dintre ele", a adăugat reprezentantul starului.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod