Proconsul, la Hard Rock Cafe

20 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Proconsul, la Hard Rock Cafe

Festivalul International "Eco Fest Music Contaminations" se desfasoara in perioada 20 - 21 noiembrie, la Hard Rock Cafe, sub motto-ul "Civilizatia apartine oamenilor liberi intr-o natura curata".

Ziua de vineri, 21 noiembrie, aduce iubitorilor de pop rock un concert deosebit: Trupa Veche si Proconsul - una dintre cele mai iubite formatii de gen.

Bodo, Florin, Dragos, Robert, Vali si Liuba aduc in premiera cea mai noua melodie marca Proconsul: "Inger de lumina".

Piesa are o poveste.
A fost lansata pe blogul Proconsul. Publicul a fost rugat de catre Florin (semnatarul blogului) sa comenteze, sa aprecieze piesa, cand aceasta era inca in lucru. Feedback-ul pozitiv a generat promovarea piesei in emisiuni tv. De asemenea, dialogul deschis cu fanii i-a facut pe cei de la Proconsul sa simta nevoia sa isi rasplateasca publicul. Cititorii blogului au primit in dar aceasta piesa.

Vineri, bucurestenii care vor veni la concert o vor primi si in varianta live. "Pe scena te arati asa cum esti, acolo nu poti sa minti", isi descrie Bodo starea de concert.
"Cei care vor sa ne cunoasca cu adevarat trebuie sa ne vada in concert. De-abia atunci pot intelege cu adevarat ce inseamna Proconsul".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod