Primăvara începe cu Băneasa Kids Club!

În aşteptarea primăverii, membrii Băneasa Kids Club se pregătesc sârguincios pentru următorul eveniment.
Sâmbătă, 3 martie, copiii isteţi ce fac parte din club vor asculta Povestea Marţişorului şi vor învăţa semnificaţia şnurului colorat pe care îl purtăm cu toţii de 1 Martie. Se vor transforma apoi în mici vestitori ai primăverii: fetiţele în fluturaşi zglobii, iar băieţeii în bondărei curajoși. Alături de prietenii de la grădiniţa Happy Kids Floreasca, vor participa la ateliere şi vor crea felicitări şi mărţisoare pe care să le ofere mămicilor de ziua lor, pe 8 Martie.

Începând cu ora 11:00, toţi membrii sunt aşteptaţi într-o nouă locaţie: zona de evenimente din incinta magazinului Domo – Băneasa shopping City, etajul 2.
Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi făcută pe site-ul www.baneasakidsclub.ro.   

Mai multe informaţii despre club, despre evenimentele şi concursurile organizate, alături de fotografiile de la întâlniri, puteţi găsi oricând pe site.

În prima sâmbătă din fiecare lună copiii cu vârste între 4–10 ani înşcrisi în club îşi dau întâlnire pentru a participa la diverse activităţi interesante, ateliere şi petreceri.

Înscrierea în Băneasa Kids Club este gratuită şi foarte simplă.
Este suficient să completaţi formularul disponibil atât la birourile de informaţii din Băneasa Shopping City, cât şi online, pe www.baneasakidsclub.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod