Poti practica meditatia sub indrumarea unui invatator autentic

5 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Poti practica meditatia sub indrumarea unui invatator autentic
In perioada 9-17 aprilie, poti invata sa practici meditatia sub indrumarea unui invatator autentic, BILL KARELIS, care este discipol direct al unuia dintre marii maestri de meditatie tibetana, Chogyam Trungpa Rinpoche, si practica meditatia de peste 30 de ani.

S-a dedicat dintotdeauna proiectelor non-profit, fiind co-fondator al unei organizatii medicale ce a deschis 11 clinici in Asia si fondator al “Shambhala Prison Community”, in cadrul careia preda practica meditatiei detinutilor si celor implicati in sistemul de justitie.
Si-a petrecut ultimii 15 ani sustinand prelegeri si cursuri in toata lumea, prezentand beneficiile meditatiei si modalitatile practice de integrare a meditatiei in viata de zi cu zi.

In aceasta perioada el se afla in Bucuresti si va sustine prelegeri despre meditatie si initieri in meditatie in cadrul evenimentului Retreat Urban  organizat de Centrul Seeds for Happiness.

Programul propus de Bill Karelis este deschis tuturor celor interesati, indiferent de nivelul de experienta si include: meditatie, perioade de liniste, prelegeri, ateliere, discutii si interviuri private si este o ocazie rara in Romania, de a practica meditatia sub indrumarea unui invatator autentic, cu practica indelungata si experienta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod