Patricia de la Amadeus, transformata in Flapper Girl! Iata cat de bine arata ca personaj de Great Gatsby!

Patricia Cimpoiasu, artista din trupa Amadeus, a avut parte de o transformare stilistica impresionanta. Special pentru o petrecere tematica din Bucuresti, bruneta a devenit un personaj desprins din celebrul film Great Gatsby, in care a jucat Leonardo DiCaprio.

Cu parul buclat prins in agrafe, cercei supradimensionati de tip candelabru si cu un machiaj tip smokey eye, Patricia a intrat in atmosfera petrecerilor interbelice, transformandu-se intr-un veritabil personaj din anii 20.

Artista a ales o rochie neagra cu aplicatii de cristale, precum purtau adeptele curentului Flapper din perioada de dupa primul razboi mondial.

Alaturi de Patricia, la petrecere a luat parte si colega ei, Andreea Runceanu, care a ales, respectand tematica evenimentului, o rochie neagra din pene de strut.

Petrecerea a fost una fastuoasa, invitatii respectand dress code-ul si dansand pe ritmurile muzicii specifice perioadei interbelice.

Patricia si Andreea au, alaturi de colegele lor din trupa Amadeus, o perioada incarcata de spectacole, fiind invitate sa puna in scena noul show spectaculos la evenimente de lux din tara si de peste hotare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod