Ozzy Osbourne îşi prelungeşte recitalul de la Bucureşti

20 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Ozzy Osbourne îşi prelungeşte recitalul de la Bucureşti
Ozzy Osbourne a dorit prelungirea recitalului său la 2 ore faţă de durata programată iniţial de o oră şi jumătate. Artistul i-a comunicat producătorului CityFM că vrea să cânte mai mult la Bucureşti, fiind vorba de prima sa vizită în România. Concertul programat pe 2 octombrie la Zone Arena va începe astfel de la ora 18.30. Evenimentul va fi deschis de trupele Coma şi Luna Amară, accesul publicului fiind posibil de la ora 17:00.

"Am fost anunţaţi de managementul artistului că Ozzy doreşte ca recitalul de la Bucureşti să fie de 2 ore, cu 30 de minute mai mult faţă de planurile iniţiale.
Artistul vrea ca fanii săi din România să poata asculta live cât mai mult din muzica sa. Vestea ne-a bucurat, iar publicul va avea numai de câştigat: ora de acces va rămâne neschimbată, însă programul derulării evenimentului va fi şi mai dinamic
", a declarat Gabriel Oprea, directorul CityFM.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfăşura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 164, Floreasca), începând cu ora 18.30.
CityFM a ales trupele Coma şi Luna Amară pentru a cânta în deschidere, câte 25 de minute fiecare.
Toate biletele vor fi scanate la intrarea în arenă, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum şi online pe www.eventim.ro. Preţul biletelor variază între 150 şi 500 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod