O piesa a lui Michael Jackson, imn pentru o campanie antirasista

de Ileana Voicu Ghinea, 2 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
O piesa a lui Michael Jackson, imn pentru o campanie antirasista

Cantecul lui Michael Jackson "Man in the Mirror" a fost selectat sa reprezinte imnul unei campanii antirasiste, lansata marti in Irlanda de Nord, informeaza postul U TV, in pagina electronica, citat de Mediafax. Aceasta lupta impotriva crimelor comise pe fond rasisit a inceput in urma unei serii de atacuri comise in aceasta vara, atacuri care au fortat peste 100 de romani sa-si paraseasca locuintele din Belfast.

In perioada 1 aprilie-24 august, in Irlanda de Nord au fost inregistrate 296 de infractiuni rasiste, 58 de infractiuni contra homosexualilor, 47 legate de religie, 576 legate de secte, 32 vizand persoanele cu dizabilitati si patru impotriva persoanelor transsexuale, potrivit datelor furnizate de politie.

Asociatia Irlandeza de Fotbal si o alta asociatie sportiva conduc campania antirasista la nivel sportiv, iar sambata, toate jocurile din Liga Irlandeza vor sarbatori Ziua Unitatii impotriva Urii.

"Atacurile comise din ura sunt, in primul rand, tragedii individuale, insa ele ne afecteaza negativ pe toti, descurajand turismul si investitiile interne", a declarat Robin Newton, oficial din Belfast.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:38
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod