O celebră femeie chef din SUA dezvăluie tehnica de preparare a 65 de tipuri de paste


Jenn Louis, o celebră femeie chef din Statele Unite, își dezvăluie tehnica de preparare a 65 de tipuri de paste și găluște italiene, în prima sa carte, "Pasta by Hand".

Louis (43 de ani) a devenit cunoscută prin restaurantul Lincoln pe care l-a deschis în urmă cu șapte ani în Portland, Oregon, care servește paste într-o mare varietate de forme, dimensiuni și texturi, relatează Agerpres.

În cartea sa, cunoscuta femeie chef explică faptul că italienii împart pastele în cinci categorii. Mai există și o categorie denumită "gnocchi", care în Italia sunt considerate exclusiv un fel de găluște de ricotta sau de cartofi.

Într-un interviu acordat Reuters pe tema cărții, Louis își amintește o experiență culinară memorabilă avută în tinerețe la Siena, când a plecat într-o călătorie cu rucsacul în spate prin Europa.

Ajunsă pe seară într-un mic restaurant gol, Louis a comandat gnocchi de cartofi, cu sos pesto. "Mi s-au părut extraordinari", povestește ea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod