O casă mai curată, o viaţă mai sănătoasă!

Este esențial pentru noi ca locuinţa să fie perfect curată. Stilul de viaţă de astăzi este unul grăbit şi, din păcate, nu avem timp prea mult să alocăm curățeniei frecvente a locuinței astfel petele de mucegai – ce la inceput par a fi simple pete de praf, se dezvolta foarte rapid in conditii de umezeala. Caminul nostru, locul care ar trebui sa ne inspire maxima siguranta se transforma intr-un aprig dusman al sanatatii familiei noastre.

Diferite specii de mucegai care se pot adaposti in casele noastre provoaca frecvent alergii, migrene, depresie si chiar boli grave ca si astmul, leziuni si disfunctii ale sistemului nervos, imunitar, hematologic, etc.

Daca ti s-a intimplat vreodata sa stranuti in mod repetat, sa ai ochii iritati, secretii nazale sau eruptii cutanate, atunci cu siguranta ai stat intr-un mediu contaminat cu spori de mucegai.

 

Mucegaiul distruge sanatatea copiilor!

Cei mai vulnerabili sunt copiii care petrec mai mult timp în casă şi devin victimele acestui “colocator” de temut.

Mucegaiul acţionează în timp şi provoacă leziuni pe viaţă, în anumite cazuri grave de intoxicaţii, mucegaiul poate fi cauza apariţiei cancerului sau a decesului.

 

Mucegaiul se dezvoltă frecvent pe suprafeţele expuse umezelii!

Inofensiv la prima vedere, mucegaiul trece neobservat sub forma micilor pete pe pereţi sau la îmbinările din baie, dar de fapt sunt ciuperci, fungi, care se dezvolta foarte repede în condiţii de umezeala şi praf.

Pentru a-i proteja pe cei dragi şi în mod special copii ce pot dezvolta alergii şi boli grave din cauza mucegaiului din casă, Savo Antimucegai este o soluţie excelentă.

Savo Antimucegai – Elimină sş previne aparitţa mucegaiului şi protejează sănătatea ta şi a celor dragi!

Gama Savo Antimucegai vă oferă acum două produse în lupta împotriva mucegaiului:

Savo Antimucegai Clasic  –  recomandat pentru suprafeţe mari, tencuială sau lemn, din exteriorul sau interiorul locuinţei

Savo Antimucegai Baie – recomandat pentru curăţenia şi dezinfectarea frecventă a băii (ideal pentru mucegaiul care apare sub forma petelor închise la culoare de la marginea căzilor, a chiuvetelor, cabinelor de duş, zonelor siliconate).

Savo Antimucegai ne ajută să scăpăm de inamic şi previne apariţia acestuia, este cel mai bine vândut produs specializat pentru eliminarea mucegaiului.



Caracteristicile principale ale Savo Antimucegai:

Eficient, rapid, uşor de folosit, sigur.

Elimină şi previne apariţia mucegaiului, algelor şi ciupercilor din casa dvs;

Are efect imediat, în 15 min rezultatul este vizibil

Curăţă, dezinfectează şi albeşte zona unde a fost aplicat.

Uşor şi practic de utilizat, cu ajutorul pulverizatorului se ajunge cu uşurinţă şi în zonele greu accesibile.

Poţi să te relaxezi împreună cu cei dragi pentru că Savo Antimucegai veghează la sănătatea familiei tale

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod