Numeroase surprize la Baneasa Shopping City

16 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Numeroase surprize la Baneasa Shopping City

In acest weekend la Baneasa Shopping City au loc petreceri pentru copii, iar sambata se vor distra si vor rade la spectacolul Comedy.show. Tombola si concursurile cu premii se vor desfasura pe tot parcursul lunii iulie, iar cinefilii sunt asteptati la Baneasa Drive In Cinema.

Baneasa Shopping City organizeaza pentru cei mici super-petreceri langa locul de joaca Magic City Baneasa. In zilele de sambata si duminica (18 si 19 iulie) cei mici sunt asteptati de la 17:00 la 19:00 sa participe la petreceri de vis.
Animatorii profesionisti vor avea grija ca distractia sa fie maxima. Programul cuprinde dans, jocuri, concursuri haioase si karaoke, baloane modelabile si invitati speciali: jongleri si iluzionisti.

O alta surpiza pregatita de centrul comercial atat pentru cei mici, cat si pentru parinti este spectacolul Comedy.Show. Spectacolul incepe la ora 19:30 si are loc pe scena special amenajata la intrarea Food & Fun City din Baneasa Shopping City. Comedy.Show este un spectacol de teatru de improvizatie 100%.
Asta inseamna ca nimic nu este pregatit dinainte, stabilit sau regizat, totul se intampla pentru prima oara sub ochii publicului care ofera sugestii la cerere actorilor (titluri de poveste, locuri unde sa se intample actiunea scenelor sau propozitii cu care actorii sa improvizeze pe loc, cele mai amuzante cantece acompaniati live de pianist). La comedy.show nu exista scenarii! Din distributie: Ioana de Hillerin, Bogdan Dumitrescu , Constantin Lupescu, Gabi Calinescu, Doru Catanescu, Marian Hancu , Vlad Pasencu.

Alte suprize:

Primii 3000 de cumparatori ai unor produse din Baneasa Shopping City si Feeria cu valoare minima de 200 lei, pot participa la tombola unde castiga pe loc fie premii ICE AGE, fie bilete la Baneasa Drive In Cinema.

Cinefilii la Baneasa Drive In Cinema pot viziona in acest weekend doua filme: premiera „ Public Enemies– Inamicii publici” si „ The Hangover – Marea mahmureala”.
Pentru mai multe detalii in privinta programului filmelor puteti accesa www.baneasashoppingcity.ro, iar pentru rezervari sunati la: 021.306.55.05.

Pretul unui bilet pe persoana la film:

  • luni – joi: 15 lei
  • vineri – duminica: 20 lei
  • Pentru copii, elevi, studenti si pensionari: 10 lei
  • Avanpremiera: 20 lei

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod