"Noaptea Celor 5 Tenori" la Sala Palatului

5 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Duminica, 7 decembrie 2008, incepand de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc premiera spectacolului "Noaptea Celor 5 Tenori". Este vorba de un spectacol eveniment, ce aduce in fata publicului spectator din tara noastra cinci dintre cei mai buni tenori ai momentului, Vincenzo Sanso, Luigi Frattola, Stoyan Daskalov, Grigor Palikarov si Giuliano di Filippo, impreuna cu Metropolitan International Orchestra.

Dupa turneul de succes al celor cinci tenori, din luna decembrie a anului trecut, vor putea fi ascultate arii celebre din opere de Verdi, Donizetti, Rossini, Puccini, cantonete italiene si cantece de Craciun.

Fiecare dintre cei cinci tenori care vor concerta la Bucuresti s-a bucurat de succes pe marile scene ale lumii.
Au incantat cu arta lor spectatorii de la celebra Scala din Milano, Opera din Viena, Opera din Sydney, Royal Opera House din Londra sau Carngie Hall din New York.

Cei cinci tenori vor fi acompaniati de Metropolitan International Simphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Nayden Todorov. Asemanat de criticii muzicali si de muzicieni cu Franz Schubert, Todorov este inzestrat cu o mare forta de a comunica cu interpretii, motiv pentru care a fost preferat la pupitrul unora din cele mai prestigioase orchestre din lume, acompaniind artisti de renume, precum Andreea Bocelli, Jose Carreras, sau Placido Domingo.
Si baritonii romani Nicolae Herlea si David Ohanesian au ascultat de bagheta lui Todorov.

Biletele pentru spectacol au fost puse in vanzare la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statia de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, vreaubilet.ro, blt.ro, ticketpoint.ro s,i bilete.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

  • VIP: 150 lei
  • Cat.: I 100 lei
  • Cat.: II 60 lei

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod