Morgan Freeman a avut o relatie cu nepoata vitrega

19 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Morgan Freeman a avut o relatie cu nepoata vitrega

Potrivit unor surse citate de Showbizspy.com, actorul Morgan Freeman ar fi avut o relatie "nepotrivita" cu nepoata sa vitrega.

Relatia dintre actorul in varsta de 72 de ani si E’Dena Hines, in varsta de 27 de ani, a inceput inca de pe vremea cand aceasta era adolescenta, potrivit tabloidului american National Enquirer.

Aceasta informatie a iesit la iveala odata cu divotul actorului de sotia sa, Myrna.

E’Dena este nepoata primei sale sotii, Jeanette Adair Bradshaw, si a fost crescuta de Morgan si Myrna "de cand aceasta era foarte mica", a declarat sursa.

"Myrna a declarat ca E'Dena i-a povestit ca atunci cand era adolescenta, ea si Morgan au iesit la cina, acasa la un prieten.

Amandoi au baut, iar cand s-au intors acasa, Morgan a incercat sa faca sex cu ea. S-au oprit cu putin inainte sa aiba o relatie intima", a mai declarat sursa.  

E'Dena l-a insotit pe Morgan la mai multe evenimente publice, unul dintre ele fiind premiera de vara trecuta a peliculei The Dark Knight.

"Practic, ceea ce s-a intamplat intre Freeman si E'Dena nu este un incest, pentru ca nu sunt rude de sange. Este posibil sa mai existe si alte chestiuni 'rusinoase' pe care actorul si sotia le tin ascunse.
Morgan incearca, cu disperare, sa tina acest divort cat mai departe de ochii publicului, ceea ce este un lucru normal", a mai declarat sursa.

 

Credit foto: showbizspy.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod