„Monty Python Live (mostly)” transmis în direct la Grand Cinema & More

Pentru prima dată în ultimele trei decenii, spectacolul îi reuneşte pe cei cinci comedianţi britanici, într-o reprezentaţie de excepţie.

Unul dintre cele mai așteptate spectacole de comedie ale anului, „Monty Python Live (mostly)”, va fi difuzat în direct la Grand Cinema & More. Reprezentația promisă de legendara trupă britanică de comedianţi va fi transmisă în cinematograful din Băneasa Shopping City pe 20 iulie la ora 21:00, live de la  O2 Arena din Londra.

Cu o vârstă combinată de numai 357 de ani, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones și Michael Palin își vor lua rămas bun de la fanii din întreaga lume, în cadrul unuia dintre cele mai așteptate spectacole de comedie ale ultimelor decenii.

„Monty Python Live (mostly)” va îmbina cele mai cunoscute glume, tipice grupului consacrat, cu sketch-uri inspirate, de actualitate. Show-ul va fi difuzat simultan în peste 1500 de cinematografe din întreaga lume. Ultimul spectacol al comedianților a avut loc în 1980, la Hollywood Bowl din Los Angeles.



Trupa Monty Python este una dintre cele mai apreciate trupe de comedie din lume, influențând o întreagă generație şi revoluţionând comedia modernă. Prima producție semnată de britanici a fost serialul „Flying Circus”, care a fost difuzat pentru prima dată pe 5 octombrie 1969 de către BBC și a cuprins 45 de episoade pe parcursul a patru sezoane.

Grupul a abordat scene de umor religios, vulgar şi sexual, deschizând drumul pentru unele dintre cele mai curajoase spectacole de comedie din zilele noastre. Fenomenul Monty Python a fost îmbrăţişat în întreaga lume, incluzând un număr impresionant de turnee, cinci filme, numeroase albume, mai multe cărţi şi un musical.

„Mulțumită minunatei invenții numite «film», «Ultima noapte a celor de la Monthy Python» va putea fi urmărită în întreaga lume. Așa că, ia-ți batistele și pregătește-te pentru o ultimă repriză de râs.
Alătură-te fanilor care vor fi prezenți pe Arenele O2 din Londra pentru un rămas bun al celor cinci Phytons înainte de a se îndrepta spre casa glumelor vechi”
, au declarat cei cinci comedianți.



Spectacolul „Monty Python Live (mostly)” face parte din stagiunea de vară de la Grand Cinema & More. Aceasta aduce în sălile de cinema piese de teatru, balet, concerte şi spectacole live precum și transmisiuni în direct ori înregistrări ale unora dintre cele mai apreciate spectacole de operă sau comedie.

Mai multe detalii despre stagiunea de vară pot fi gasite pe http://www.grandentertainment.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod