Mirela Stelea, primul pictorial cu fiul vitreg, Bogdanel: „Suntem cei mai buni prieteni!”

Mirela Stelea marturiseste ca are o relatie de prietenie cu Bogdan Stelea Jr, fiul sotului sau, Bogdan Stelea, din casnicia anterioara, pe care il consiliaza oricand are nevoie de sfaturi de viata, vestimentare sau chiar de amor. Cei doi au realizat, in premiera, o sedinta foto pentru revista OK!, ocazie cu care au discutat despre relatia lor speciala, o relatie de amicitie mai presus decat cea de mama-fiu.

“Suntem cei mai buni prieteni. Eu n-o pot inlocui pe mama lui, dar incerc, pe cat posibil, sa-l ajut asa cum pot si cred ca discutam la alt nivel totul. E mai aproape de varsta mea si mi-ar placea sa cred ca sfaturile mele completeaza educatia primita de la mama lui”, marturiseste Mirela Stelea.

Bogdan Stelea Jr recunoaste ca, pe langa sfaturile vestimentare, apeleaza la sotia tatalui sau si atunci cand vine vorba de viata lui amoroasa. „Vorbim des despre asta! Nu ma ascund”, spune el.

Mirela il completeaza: „Gusturile sunt ale lui.

Ca imi spun si eu parerea asta e partea a doua. Imi mai trimite cate-o poza si ma intreaba: „Ce parere ai?”. Sau daca il mai vad eu cu vreo fata cand vine la prezentarile mele de moda, nu trebuie sa ma intrebe el, ca ii spun eu ce parere am”, a declarat designerul.

Mirela Stelea si Bogdan Stelea Jr se cunosc inca din 2006 de la inceputul relatiei sale cu renumitul sportiv. Designerul marturiseste ca amicitia lor a crescut o data cu trecerea anilor. „N-a fost nimic fortat. Nici nu stiu cum m-a perceput el la inceput, dar ne-am apropiat in timp.
Adica am vrut sa aiba timpul necesar sa ma cunoasca mai bine, sa aiba incredere in mine. Eu si Bogdan ne-am cunoscut in 2006, ne-am casatorit in 2008, iar in timpul acesta am tot mers impreuna in vacante. Deci totul a venit natural. N-am incercat sa pun presiune asupra lui sau sa joc fortat rolul de mama”
, a marturisit Mirela.



In prezent, Bogdan Stelea Jr joaca la o echipa de Divizia C, Popesti Leordeni, si recunoaste ca numele mostenit de la tatal sau nu i-a adus numai beneficii. Mirela Stelea a explica situatia: “Asa cum si eu am fost perceputa ca fiind doar „nevasta lui Bogdan Stelea”, si el e perceput acum ca „baiatu’ lui Stelea”.

Si intotdeauna, la orice echipa merge, are mai mult de demonstrat decat alti copii. De-asta pentru el lupta e mult mai dura decat pentru tatal lui, care era un copil normal cand a inceput sa joace fotbal, nu cunostea pe nimeni si atunci a luat-o de la zero. Pentru Bogdanel, in schimb, este mult mai greu si, din punctul asta de vedere, chiar a intampinat dificultati”.

 
FOTO: OK! Magazine

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod