Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan și Dani sunt în juriul „Bravo, România!”

Primăvara aceasta talentele românilor obișnuiți vor fi etalate din plin în noul show de la Antena 1, „Bravo, România!”.

În fiecare ediție a show-ului „Bravo, România!” 3 echipe din varii domenii vor concura fie pentru a ajuta un coleg, un prieten sau o persoană cu a cărei poveste se identifică. Fiecare echipă se va pregăti intens cu specialiști în domeniu și vor pune în scenă musicaluri spectaculoase, care îi vor scoate din sfera lor de activitate zilnică. Fiecare ediție va avea un număr câștigător, care va intra în întrecerea din Marea Finală.

Casierițe, IT-iști, șoferi sau corporatiști vor arăta că românul e născut artist: reprezentanți ai diverselor domenii intră în concurs pentru o cauză nobilă și vor ieși, preț de câteva clipe, din rutina jobului zilnic pentru a străluci pe scenă, în momente de musical atent pregătite, totul pentru o cauză nobilă.



Performanțele lor vor fi evaluate de un juriu gata să observe și să noteze numărul de musical al fiecărei echipe. Așa se face că inegalabila doamnă a muzicii ușoare românești, Mirabela Dauer, va face echipă la pupitrul juriului cu alți trei domni care nu sunt străini de luminile scenei – Mihai Petre, Răzvan și Dani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod