Mihai Petre are cel mai mare salariu la „Ham talent“

Coregraful încasează o sumă uriaşă pentru emisiunea de televiziune în care protagonistele sunt animalele. Vezi cât câştigă!
După ce a renunţat la Pro TV, postul care l-a făcut celebru, Mihai Petre a urmat-o pe producătoarea Mona Segall la trustul Intact. Aceasta l-a atras cu un contract de nerefuzat, care îi aducea fostului dansator un venit excelent pentru apariţii sale TV, scrie wowbiz.ro. El a primit rolul de membru al juriului la "Dansează printre stele", emisiune asemănătoare cu "Dansez pentru tine" şi a încasat atunci un onorariu uriaş, de aproape 50.000 de euro pe sezon, cu posibilitate de prelungire pentru aceeaşi sumă.
Show-ul s-a dovedit însă un eşec total şi aproape toţi cei implicaţi în el au fost daţi afară din televiziunea lui Voiculescu, notează site-ul citat.

Mihai Petre a fost însă păstrat şi distribuit în alte emisiuni, având rolul de a învăţa concurenţii să danseze sau pe post de prezentator. Apoi, el a revenit pe micile ecrane, de această dată ca membru al juriului la emisiunea "Ham talent", difuzată de Antena 1. Fostul dansator acordă note pentru prestaţiile artistice ale animalelor, iar prezenţa lui în show este răsplătită de conducerea postului cu un salariu consistent, scrie wowbiz.ro.


"Mihai este foarte îndrăgit şi apreciat ca profesionist. Din acest motiv, el nu a fost îndepărtat din proiectele de divertisment, dimpotrivă, este şi cel mai bine remunerat. Astfel pentru ultima emisiune, are un salariu mai mare decât celelalte vedete din show, iar banii pentru care jurizează se învârt pe undeva pe la 20.000 de euro", au dezvăluit surse citate de wowbiz.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod