Mihai Leu: “Nu aș refuza niciodată un astfel de desert”

Dintotdeauna, Mihai Leu a acordat o mare atenție stilului de viață echilibrat și sănătos. Fostul campion mondial la box profesionist a continuat să facă sport și după ce s-a retras din cariera de sportiv profesionist, și, de asemenea, a continuat să aplice în viața de zi cu zi toate principiile învățate din viața de sportiv.
Și în ceea ce privește regimul alimentar, Mihai este atent, chibzuința pe care a deprins-o de-a lungul a celor aproape 30 de ani în care a avut nevoie să transforme alimentele din dieta sa în aliați puternici pentru efortul de performanță. Însă, marele pugilist mărturisește că are o poftă căreia nu îi rezistă. Celebrul desert românesc: clătitele cu ciocolată. “Cred că niciodată nu am refuzat acest desert. Îmi plac foarte mult clătitele, iar de-a lungul timpului, în momentele în care m-am aflat în afara țării, acest desert era o legătură cu țara și îmi dădea sentimentul că sunt acasă.
Anna mă alintă și câteodată o rog să îmi prepare clatite chiar la micul dejun. Însă, sunt momente când le evit. Întotdeauna înainte de meciuri nu mâncam dulce și niciodată înainte de o cursă  la raliu. La raliu este mai dificil însă, deoarece la Arad se fac clătite tare bune”, a povestit Mihai Leu.

Mihai Leu este primul campion mondial al României la box profesionist, el fiind unul dintre cei 5 foști campioni mondiali care s-au retras neînvinși din cariera de box profesionist.
După ce a incheiat cariera de pugilist din cauza unei accidentări, Mihai Leu a revenit în viața sportivă în calitate de consilier sportiv în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, iar mai apoi a început să concureze ca pilot de raliu, devenind campion național în 2003. Din 2012, campionul este organizatorul Raliului Aradului, care, datorită probelor foarte tehnice, a devenit o competiție importantă în automobilismul românesc.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod