Mihaela Rădulescu: „N-am luat în viaţa mea bărbatul altei femei“

Mihaela Rădulescu îşi apără cu ferocitate relaţia cu iubitul austriac şi are grijă să-l ţină deoparte de orice "ameninţare"


"Răutatea femeilor e ca terorismul internaţional - nu va găsi nimeni o soluţie definitivă, căci specimenele care se dedau la făcut rău altora nu vor dispărea niciodată şi vor avea mereu aceeaşi logică debilă - miza lor ne scapă nouă, celor care încă mai operăm cu bunătatea, iubirea şi concentrarea pe frumuseţea vieţii. Sunt femei care-şi cară răutatea după ele exact că o trusa de machiaj - peste tot, chiar dacă nu schimbă cu nimic situaţia şi chiar dacă nu interesează pe nimeni nuanţă rujului la casă de marcaj.

N-ai ce să le faci, căci răutatea fără miză e o boală şi nu prea se vindecă, dacă-i netratată la timp, cu o zguduială straşnică, gen... să te lase baltă cam toţi cei dragi, care se prind la timp că nu pot convieţui lângă un caracter putred", şi-a început vedeta atacul pe pagina sa de Facebook.

"Mi-a venit ideea să deschid subiectul, după ce am mai văzut o mostră de năucitoare răutate, ieftină şi josnică - mai toate mesajele pe care le primeşte Felix şi pe care le citim împreună, încep sau sfârşesc cu <<îţi vreau binele>> şi se desfăşoară ca un coşmar pe un intestin aglomerat - în loc să folosească toaleta, femeia care-i scrie bărbatului meu, se zbate în aşternutul ei umed şi murdar, dă din mâini şi din picioare, transpiră pestilenţial şi trăieşte un film doar al ei.
Mă uit la Felix, el la mine şi ne iubim mai departe. Femeile din soiul asta sunt un pericol doar pentru ele însele, dar ele n-au cum să-şi dea seama, căci singurul organ cu care şi-ar putea detecta boala e deja afectat - şi anume... creierul. Doar că să mai adăugaţi pe listele negre o astfel de persoană, îi pomenesc numele - Mirela Bâclea. Din păcate, e sora unei actriţe pe care o respect, Liliana. Şi pe Liliana o rog să aibă grijă de sora ei, poate mai are o şansă..."
, a scris Mihaela.

Vedeta şi-a încheiat mesajul cu un sfat pentru femeile care încearcă să le facă rău altora: "Trăiţi ce vă bucură, fără să încercaţi să faceţi rău altora, căci...
vă chinuiţi atâta doar pentru răul vostru. Nu are cum să va fie bine, nu are cum să vă schimbe viaţa, nu are cum să vă pună în suflet nici iubire, nici împliniri, nici vreo linişte... Răutatea e un monstru şi, fără să vă daţi seama, arătaţi ca atare".

Şi, ca să fie mai clară, Mihaela a făcut la final un exerciţiu de imaginaţie, prin care le ameninţă voalat pe "adversarele" ei: "P.S.: Cum ar fi să am timp şi chef... sau să-mi rog asistenta să scriem şi noi câte o scrisoare aşijderea către bărbaţii lor, către locul de muncă şi, în unele cazuri, către avocaţi care să dea cu ele de pământ pentru hărţuire, atac la persoană, calomnie, discriminare şi ce s-o mai găsi pe măsură acţiunilor lor - căci, au mai fost niscaiva, ce s-au străduit ba în engleză, ba în germană, să-i facă <<un bine>> lui Felix, uitând că binele lui e deja pe cele mai bune mâini.
Iar iubirea e un zid care nu poate fi spart de nicio ciocănitoare..."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod