Mihaela Radulescu, "Casnicia cu Stefan este o amintire frumoasa"

de Ileana Voicu Ghinea, 22 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Mihaela Radulescu,

Vineri, 22 ianuarie, Mihaela Radulescu s-a destainuit lui Bogdan Miu in "Camera Secretelor",din matinalul "Desteptarea" de la Europa FM. Direct de la Monte Carlo, diva a povestit ascultatorilor romani lucruri inedite din trecutul si prezentul ei.

"In copilarie mi-era frica de intuneric, ca multora dintre noi, si acum citesc despre asta pentru a nu-i transmite si fiului meu aceeasi temere. Mi-era frica si ca nu vom avea banane si portocale de Sarbatori sau ca nu vine Mos Craciun”, a explicat Mihaela.

Mihaela a vorbit cu sinceritate si despre relatiile cu barbatii din viata ei: "Desigur ca am plans dupa un barbat. Cred ca asta te face femeie. Cand un barbat si-a facut bagajele si a plecat, am plans mai ales de ciuda sau de nervi. Oricum, cred ca in fiecare relatie plangi, de dor, de drag, de gelozie sau de nervi. Pot spune ca anul acesta, inca nu am plans".

Diva a rezumat in cateva cuvinte ce a insemnat fiecare dintre cele 3 casnicii ale ei. "Prima a fost o greseala de tinerete. Cea cu Stefan pot spune ca este o amintire frumoasa, iar cea cu Elan a fost cea mai complexa, pentru faptul ca am stat impreuna 10 ani, pentru ca avem un copil. Daca ar fi sa gasesc un cuvant care sa defineasca casnicia mea cu Elan, acela ar fi "Ayan". Cred ca fiecare barbat din viata mea a invatat o gramada de la mine. Sunt foarte vanitoasa in aceasta privinta. Cred ca au invatat cel putin mai multe despre ei si asta e cel mai important", a marturisit ea.

Mihaela i-a povestit lui Bogdan ca este foarte multumita de viata pe care o duce la Monte Carlo, de faptul ca se trezeste si vede marea pe geam. "In timp ce la Bucuresti ninge, eu vad temerari care fac baie in mare. Sunt foarte bucuroasa ca aici gasesc la orice colt de strada fructe proaspete, care par mult mai naturale si nu arata ca plasticul cum sunt cele din Romania. De asemenea, aici ma bucur de peste si de orice vine din mare. Prefer sa mananc asta, decat ce vine dintr-un cotet sau dintr-un grajd”, a glumit vedeta.

Despre cum vede viata ei de peste zece ani, Mihaela a declarat la Europa FM: "Nu ma vad traind in alta parte sau facand altceva, dar sunt foarte flexibila, se pot intampla multe in viata mea. Se poate ivi o noua casnicie, un alt copil, o propunere profesionala care sa ma atraga, habar n-am...".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod