Marți, 13 octombrie, la ora 21:00, DIVA difuzează epsiodul cu numărul 100 al serialului HAWAII 5.0

Sezonul 5 al serialului Hawaii 5.0 se difuzează în premieră la DIVA marțea, la ora 21:00. În fiecare săptămână pot fi văzute câte două episoade.
Marți, 13 octombrie, de la ora 21:00, vom urmări episodul cu numărul 7 din sezonul 5 - cel cu numărul 100 al serialului, care se intitulează „Ua Nalohia” („In Deep”). În care, în timp ce lucrează la un caz de crimă (un agent ATF sub acoperire a fost ucis), McGarrett şi echipa 5.0 trebuie să aibă grijă de bebeluşul adoptat de Mary, când aceasta se simte rău. Daryl Hannah apare, de asemenea, în rolul episodic al agentului imobiliar Cheri Tranton.

Cu ocazia filmărilor la episodul cu numărul 100 din Hawaii 5.0, actorii serialului au dat câteva declarații referitoare la acest moment important pentru întreaga echipă.

ALEX O’LOUGHLIN – Steve McGarrett

1. Care a fost momentul tău preferat din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?
Alex O’Loughlin: Am trăit atâtea clipe minunate la filmări, dar momentul preferat este o amintire legată de prima dată când am filmat în Lanai.
Era o scenă de călărie, am mers, pe niște cai frumoși, de-a lungul unei stânci foarte înalte, erau 150 m până la ocean. Am făcut asta toată ziua, iar la întoarcere am primit o lecţie de pilotat elicopterul. Cred că ziua aceea a fost una dintre cele mai frumoase din viaţa mea, de-a lungul apei şi stâncilor din Lanai.

2. Ai o cascadorie preferată din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?
Alex O’Loughlin: În episodul-pilot a trebuit să alerg şi să sar, alunecând pe capota unei maşini, în timp ce altă maşină se izbea de maşina mea şi îşi continua traseul. Am avut o secvenţă asemănătoare și într-un episod recent, în care sar de pe o maşină peste alta, care trece pe sub mine. Am filmat-o trucată: filmez secvenţa și când sar maşina nu e acolo, o adaugă apoi, în post-producţie. Trişez cumva, pentru că nu mă lasă să filmez așa ceva în realitate.
Dar cred că arată foarte interesant, îmi plac mult cascadoriile astea.

SCOTT CAAN – Danny „Danno” Williams

1. Ai o cascadorie preferată din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?
Scott Caan: Cascadoriile mele preferate sunt cele în care nu sunt implicat, cele pe care le văd de la distanţă! Dar dublura lui Alex, Justin Sundquist, şi dublura mea, Noah, fac nişte lucruri uimitoare. E greu de ales doar unul. Îmi place practic tot ce face Justin.

2. Care a fost guest star-ul care ţi-a plăcut cel mai mult până acum în „Hawaii 5.0”?
Scott Caan: Trebuie să spun că tatăl meu, altfel o să mă bată rău de tot. Deci n-am de ales. Nu, clar, să-l am pe tatăl meu aici, alături, a fost minunat.

3. La ce ne putem aştepta în legătură cu Danno în sezonul 5?
Scott Caan: Ştiam că va trebui să-l descopăr pe tipul de la care a furat bani fratele meu. E o poveste interesantă.

4.
Cât de mult semeni cu personajul tău?
Scott Caan: Jocu rolul unui tip dur, dar în realitate nu sunt deloc aşa. Nu sunt genul care să sară pe maşini şi să alerge de mama focului. Eu vreau să stau liniştit şi dacă fac pe durul - este doar de faţadă. 

DANIEL DAE KIM – Chin Ho Kelly

1. Ce înseamnă pentru tine faptul că ai ajuns să faci 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?
Daniel Dae Kim: A ajunge la o astfel de realizare în televiziune înseamnă multă muncă, mai ales astăzi. Şi faptul că suntem aici, pe o frumoasă plajă din Waimānalo, alături de întreaga distribuţie, este o amintire specială.

2. Ai o cascadorie preferată din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?
Daniel Dae Kim: Când am aruncat în aer sediul. A fost ceva incredibil, n-am mai văzut niciodată aşa ceva. Am închis o secţiune întreagă din oraşul Honolulu pentru a filma scena, pe o stradă, şi am aruncat în aer întregul etaj întâi al clădirii.
A fost ceva special! Mă bucur că Jeff Cadiente şi băieţi de la cascadorii primesc recunoaşterea pe care o merită. John Hartigan şi echipa de efecte speciale fac o treabă foarte bună.

3. Care a fost guest star-ul care ţi-a plăcut cel mai mult până acum în „Hawaii 5.0”?
Daniel Dae Kim: Am avut atât de multe guest star-uri bune. Carol Burnett, Tom Sizemore, Billy Baldwin. Ian Cusick din „Lost: Naufragiaţii‟. Jorge, care acum e actor secundar. Unul dintre cele mai frumoase lucruri la un serial ca al nostru este faptul că în fiecare săptămână avem la filmări câte un nou actor talentat.

4. Ai vreun mesaj pentru fani?
Daniel Dae Kim: Le mulţumesc foarte mult tuturor celor care ne-au sprijinit timp de cinci sezoane şi 100 de episoade. Suntem foarte recunoscători. N-am fi aici fără voi. Mahalo!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod